hirdetés

Zsidai Csoport: üzletnyitás Budán

A pesti Gozsdu udvar-beli első megjelenés, valamint külföldi nyitások után most egy budai bevásárlóközpontban is várja vendégeit Zsidaiék egyik kellemesen laza helye, Spíler Buda néven.

hirdetés

A pesti belváros, valamint a marbellai tengerparti nyitást követően a Spíler koncepciója új helyszínen, kiváló lokációval hódít: december 20-án a budai hegyek lábánál, látványos megjelenéssel a MOM Park bejáratánál nyitotta legújabb egységét, Spíler Buda néven.

Még az utcai frontról is szemet vonzó megjelenés, Zsidaiék új helyében benne van a rock, a féktelenség, a vidámság. Amint hirdetik, a város legjobb kézműves hamburgerei, rusztikus pizzái, superfood ételei, friss salátái, valamint a város egyik legerősebb steak választéka található itt: van spanyol, ausztrál, amerikai és argentín farmokról származó  T-bone, porterhouse és rib eye.

Egy Budapesten egyedülálló, újvilági borokra fókuszáló kínálattal várják vendégeiket, ahol a magyar tételek mellett ausztrál, kaliforniai, új-zélandi és dél-afrikai borok sorakoznak, és van kézműves sörválaszték is, meg komoly választékot kínáló koktélsor.

Január 7-től kezdve hétköznaponként reggelente high-end specialty kávét és kézműves péksüteményeket is kínálnak majd.

Az új Spíler-egység nemcsak kínálatában, hanem megjelenésében is különleges: valódi gránit, kézi kerámia, tömör fa fonják keresztül egymást, amit hol vintage gitárok, hol egy dobfelszerelés bolondít meg. Mindehhez társul sok-sok puha bőr, és a merészen szabadjára engedett dzsungelre emlékeztető természetes zöld növényzet.

(forrás: Zsidai Csoport)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk