Karácsonyi parti az Aria Hotel Budapestben
2022. December 23. 18:30
Varró Zoltán designer és csapata abba a belvárosi hotelbe hívta üzleti partnereit év végi ünnepi partira, amelynek belső tereit ők tervezték, és amely számos hazai és nemzetközi díjat nyert.
Két évig tartó, a Covid okozta kényszerű lezárások után végre ismét találkozhatott üzleti partnereivel a VARRODESIGN csapata, amelynek névadó vezető designere, Varró Zoltán körünkben is jól ismert, hiszen nagysikerű Klasszis TopDesign 2022 versenyünk nemzetközi tagjait is felvonultató zsűrink elnöke volt az elismert belsőépítész szakember.

Mint a karácsonyi hangulatos ünnepség alkalmával hallhattuk-láthattuk 2022. évi munkáik bemutatóját, amelyben kb. 50 projektjük szerepelt, és ahol a magyarországi munkákon kívül thaiföldi, brazil, cseh, olasz, és kolumbiai projektek is bemutatásra kerültek. Zoltán külön kiemelte az olaszroszági Como-i luxus szálloda kapcsán, hogy idén a tulajdonos felkérte csapatát egy calabriai 350 szobás, tengerparti szállodájának újratervezésre is.
Idei évük egyik nagy büszkesége pedig a Platán Tata volt, amelynek Gourmet éttermét 2 Michelin-csillaggal jutalmazták. Ez egy különleges projekt, hallhattuk, ahol a tulajdonosok, a séf, Pesti István és csapata valamint a varrodesign közös összefogásából született Magyarországon ez az egyedülálló gasztronómiai csoda.

A VARRODESIGN sikeres csapata, jobbról harmadik a névadó, Varró Zoltán
Érdekesség volt még, megtudhattuk, pár napja kaptak hivatalos felkérést arra, hogy az ACCOR Grouphoz tartozó kolumbiai Sofitel Legend Santa Clara Hotel teljes felújítási terveinek elkészítésére is felkérték a budapesti tervezőcsapatot. Külön büszkeség, tette hozzá Zoltán, hogy azt a világhírű hotelt tervezhetik újra, ami 2022-ben a Condé Nast Travel listáján a világ második legjobb és dél amerika legjobb szállodájaként szerepelt.
A parti elegáns fogadással folytatódott, majd a ház Skyroof bárjában koktélbemutatóval zárult a Varró Zoltán által tervezett Aria Hotel Budapestben, közel 100 meghívott vendég részvételével.
(forrás:
Turizmus Online)