hirdetés
hirdetés

Bécsi járatot nyit az Ethiopian Airlines

Kilencedik európai járatát nyitja nyáron az Ethiopian Airlines. A járat június 2-tól heti négyszer repül Bécsbe - számolt be az AIRportal.hu.

hirdetés

A légitársaság gépei hétfőnként, szerdánként, csütörtökönként és szombatonként repülnek majd Bécsbe. A portál úgy tudja, hogy Bécs valójában a meglévő Stockholm-Arlanda útvonalon történik közbülső beiktatásra. A társaságnak azonban Bécs és Stockholm között nincs kereskedelmi joga, jegyeket nem értékesíthet.

A járat (ET 724) 00:20-kor száll fel Addisz-Abebából és 06:10-kor érkezik Bécsbe, ahonnan tovább repül Stockholmba, visszajön Bécsbe és (ET 725) 23:10-kor indul, majd 07:05-kor van ismét az etióp fővárosban. Bécs az Ethiopian Airlines nemzetközi útvonalhálózatának nyolcvanadik célpontja.

A közös Star Alliance légiszövetségi tagság biztosította együttműködési lehetőségek révén a kelet-európai térségre nézve kiterjedt útvonalhálózattal rendelkező Austrian Airlines lehet az Ethiopian Airlines legfőbb partnere Bécsben.

Az afrikai légitársaság bécs indulással számít az Austrian Airlines Prága, Pozsony, Varsó, Bukarest és Budapest felől átszálló utasaira.

(forrás: AIRportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk