hirdetés
hirdetés

Már a téli menetrendjén serénykedik az Air France

Be is jelentették, hogy tovább bővítik hosszútávú járataik számát.

hirdetés

A légitársaság három új célállomást is kínál az október végén induló 2021-es téli menetrendi időszakban, a lépés része a folyamatosan bővülő igények miatti kapacitásbővítésnek. A Párizs-Charles de Gaulle Nemzetközi Repülőtérről afrikai, közel- és távol-keleti új célállomás is elérhetővé válik.

 

A francia légitársasság Afrikában Zanzibárt veszi fel a kínálatába október 18-tól. A Tanzániához tartozó szigetre most repülnek először, a társaság hetente kétszer közlekedik majd Párizs – Charles de Gaulle-ról Boeing 787-9 Dreamlinerekkel Nairobi érintésével.

A rendkívül erős kereslet miatt a francia tengerentúli területek felé is bővítenek, november 3-tól Francia Polinézia fővárosa, Papeete repülőterére is indít járatokat heti ötször. A Boeing 777-200-asok Los Angelesben szállnak le először, majd innen folytatják útjukat.

A Közel-Keleten Omán fővárosa, Maszkat is felkerül a térképükre, ahova hetente háromszor közlekednek majd a légitársaság Boeing 787-9 Dreamlinerei október 31-től. Emellett heti 14-re emelik a Párizs és Dubaj közti járatainak számát október 23-tól.

Ázsiában Sri Lanka szigete válik elérhetővé, a colombói Bandaranaike Nemzetközi Repülőtérre november 1-jével lehet eljutni a járataikkal. A Boeing 787-9 Dreamlinerek hetente háromszor, maléi közbenső megállóval érkeznek.

Az Egyesült Államok felé október 31-től újra indítanak járatokat Miamiba, a társaság Boeing 777-300-asai és Airbus A350-esei hetente 12-szer közlekednek majd a Párizs-és Miami közti útvonalon.

A légitársaság rövidesen meghirdeti teljes 2021-2022-es téli menetrendjét.

 

 

(forrás: Air France)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk