hirdetés
hirdetés

Megszakította útját a csütörtöki Budapest-Keflavík járat

A norvég Aftenbladet.no információi szerint egy hatvan év körüli, valószínűleg izlandi férfi megpróbált bejutni a Wizz Air Budapest-Keflavík járatának pilótafülkéjébe. A gépnek végül meg kellett szakítania útját, visszafordult, majd Norvégiában szállt le. Nem sokkal azután, hogy a férfit őrizetbe vették, a gép folytatta útját.

hirdetés

A férfi a rendőröknek azt mondta, gyógyszert vett be, azután nem emlékszik semmire. A feltételezések szerint a gyógyszerre alkoholt ivott. A Stavangeri repülőtérről a rendőrök elvitték, a gépen senki sem sérült meg.

A Keflavík nemzetközi repülőtér repülőtér Izlandon található, ahol a legnagyobb repülőtérnek számít. Reykjavík repülőtere, tőle 50 km-re délnyugatra fekszik.

A Wizz Air közleménye szerint:

"2019. augusztus 15-én a Wizz Air Budapestről Keflavíkba tartó, W6 2427 számú járatán az egyik utas rendbontóan és erőszakosan viselkedett. A személyzet a kiképzésének megfelelően kezelte a helyzetet. A kapitány úgy döntött, hogy a norvégiai Stavanger repülőterén megszakítja az utat, és értesíti a helyi rendőrséget. Miután a repülőgép eseménytelenül landolt, az utast a hatóságok őrizetbe vették. Az utas leszállítása után nem sokkal a járat folytatta az útját, és másfél órás késéssel megérkezett Keflavíkba. A biztonság továbbra is a legfontosabb számunkra, ezért légitársaságunk zéró toleranciával kezeli az utasaink és munkatársaink ellen irányuló szóbeli és tettleges erőszakot.”

(forrás: Index)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk