hirdetés
hirdetés

Most sétálhat utoljára nyári hétvégén a pesti Duna-parton

Még megnyílik a gyalogosok számára a pesti alsó rakpart, utána, nyár végéig, az autósok vehetik birtokba hétvégén is.

hirdetés

Ezen a hétvégén még megnyílik a gyalogosok számára a pesti alsó rakpart - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Szombaton és vasárnap - a már bevált gyakorlatnak megfelelően - a gyalog, vagy kerékpárral, rollerrel közlekedők is "birtokba vehetik" a Margit híd és a Közraktár utca között a pesti alsó rakpartot. Erre az útszakaszra péntekről szombatra virradó éjszakától egészen vasárnap 23 óráig nem hajthatnak be a gépjárművek.

    

A BKK a közleményben ismét felhívta a figyelmet arra, hogy június 20-ától a budai alsó rakpart egy szakaszának lezárásával folytatódik a Lánchíd korszerűsítése. Jövő hétfőtől augusztus közepéig ideiglenesen lezárják a Halász utca és a Döbrentei tér közötti rakpartszakaszt a közúti forgalom elől.
A pesti alsó rakparton ebben az időszakban a hét minden napján, így hétvégente is lehet majd gépjárművel közlekedni, írta a BKK.

(forrás: BKK / MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk