hirdetés
hirdetés

Ha teheti, ne csütörtökön induljon Franciaországba!

Ugyanis a francia szakszervezetek országos sztrájkot hirdettek aznapra, amely elképzeléseik szerint teljesen leállítja az országot egész napra.

hirdetés

Országos sztrájknapra készülnek csütörtökön a francia szakszervezetek, amely reményeik szerint teljesen leállítja az országot. Kedden több százan fáklyákkal és transzparensekkel vonultak végig Marseille belvárosán, hogy a kormány nyugdíjrefomja ellen tiltakozzanak, adja hírül az euronews.com tudósítása.

Az átalakítás része, hogy 62-ről 64-re emeljék a nyugdíjkorhatárt. Az új szabályok szerint legalább 43 évet kell majd dolgozniuk a franciáknak, hogy teljes állami nyugdíjat kaphassanak.

Depositphotos
Depositphotos
 
A francia miniszterelnök a nemzetgyűlés előtt azzal érvelt: nincs más választásuk, mint hogy ezt meglépjék. "A dolgozó emberek száma folyamatosan csökken a nyugdíjasok számához képest”, fogalmazott Elisabeth Borne.
(forrás: Euronews)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk