hirdetés
hirdetés

Nő a kereslet a luxusrepülésre

Az egy évvel ezelőtti bevezetés óta több mint 160 ezer utas váltott jegyet az Emirates Prémium Turistaosztályára.

hirdetés

A szolgáltatás jelenleg 11 útvonalon érhető el, de a jelentős kereslet miatt év végére már 13 városra bővül a lista. A légitársaság folyamatosan állítja forgalomba a felújított utaskabinokkal rendelkező repülőgépeit a menetrend szerinti járatokon.

Fotó: Emirates
Fotó: Emirates

Amióta 2022 augusztusában az Emirates bemutatta Prémium Turistaosztályát, az utasok reakciója egyértelműen pozitív volt: a kereslet meghaladta a várakozásokat, a foglalások száma pedig hónapról hónapra nőtt, ami bizonyítja, hogy az utazók széles körének vonzó a visszafogott luxus és a magas színvonal a meggyőző ár-érték arány mellett.

Az Emirates Prémium Turistaosztályán utazók közel fele egyedül utazik, míg a másik felét a párok és a családok teszik ki, 60 százalékuk egyben a légitársaság hűségprogramjának, az Emirates Skywards-nak is tagja. Az Emirates jelenleg a legújabb Prémium Turistaosztályú utaskabinokkal felszerelt A380-as óriásgépeit London, Sydney, Melbourne, Auckland, Christchurch, Szingapúr, Los Angeles, New York, Houston, San Francisco és Dubaj felé közlekedteti, és a járatokon rendszeresen teltház van a Prémium Turistaosztályú szakaszon.

A légitársaság azt tervezi, hogy október 29-től a Mumbaiba és Bengaluruba közlekedő utasok számára is elérhetővé teszi a szolgáltatást, de hamarosan további városokat is be fog jelenteni. Az Emirates jelenleg 20 repülőgépet üzemeltet Prémium Turistaosztályú utaskabinnal, amelyek közül 14-et az elmúlt kilenc hónap során az Emirates dubaji mérnökcsapata házon belül alakított át.

A légitársaság egy év alatt közel 4500 járatot üzemeltetett Prémium Turistaosztállyal, és több mint 36 millió kilométert tett meg. Ezeken a járatokon több mint 192 ezer adag ételt szolgáltak fel a gondosan összeállított, minőségi alapanyagokat tartalmazó menükből az utasoknak. A Prémium Turistaosztály számos első helyezést és elismerést hozott a légitársaságnak a kategóriában a 2023-as Skytrax Awards, a Business Traveller Awards, az Airline Ratings Excellence Awards és a 2022-es Business Traveller Middle East Awards versenyein.

A Prémium Turistaosztály bevezetése a légitársaság több milliárd dolláros modernizációs programjának központi eleme, amelynek keretében az Emirates 67 A380-as és 53 Boeing 777-es gépének belső terét újítják fel. A program végére több mint 4000 Premium Economy ülést, valamint több mint 700 First Class lakosztályt és 5000 Business Class ülést alakítanak át a legmodernebb belső terekkel.

(forrás: Emirates)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk