Dubaji látnivalók az Emirates repjegye mellé

Dubaji látnivalók az Emirates repjegye mellé 

A légitársaság magyar utasai dubaji nyaralásuk alatt számos exkluzív kedvezményt vehetnek igénybe beszállókártyáikkal.
így újítja fel utaskabinjait az Emirates

így újítja fel utaskabinjait az Emirates 

A flotta felújítását teljes egészében a légitársaság saját központjában végzik, ahol a hét minden napján, 0-24 órában több mint 250 fős szakembergárda dolgozik.
Sakura ünnep a fedélzeten

Sakura ünnep a fedélzeten 

Az Emirates különleges tradicionális japán fogásokkal idézi meg a szigetország cseresznyefa virágzásához kapcsolódó hagyományait.
Napi Emirates-járat Kambodzsa fővárosába

Napi Emirates-járat Kambodzsa fővárosába 

Az új útvonal gördülékeny délkelet-ázsiai csatlakozási lehetőséget kínál a légitársaság több európai és tengerentúli utasa számára.
Mitől olyan szépek az Emirates légiutaskísérői?

Mitől olyan szépek az Emirates légiutaskísérői? 

A légitársaság egy egész szépségközpontot tart fent, ahol szakemberek segítik őket abban, hogy bőrük mindig ragyogó, sminkjük pedig tökéletes legyen.
Az Emirates felvásárolta a világ legnagyobb vertikális farmját

Az Emirates felvásárolta a világ legnagyobb vertikális farmját 

Az itt, fenntartható eljárással termelt alapanyagokból készülnek a légitársaság fedélzeti menüi.
Gasztronómia a felhők felett

Gasztronómia a felhők felett  

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága percenként 149 finomságot szolgál fel utasainak, ami 490 járatán naponta 215 ezer adag ételt jelent.
Budapesten és Pécsett is légiutas-kísérőket toboroz az Emirates

Budapesten és Pécsett is légiutas-kísérőket toboroz az Emirates 

Az Emirates nagyszabású flottabővítésével párhuzamosan 5000 új légiutas-kísérő felvételét tervezi 2024-ben.
Újabb japán útvonalon bővít az Emirates

Újabb japán útvonalon bővít az Emirates 

A járatok a megnövelt ülőhely-kapacitás mellett, szélesebb választási lehetőséget és nagyobb kényelmet is jelentenek az utasok számára.

3 millió poggyász útja 

Kevesen tudják, hogy pontosan mi is történik a repülőtéren feladott poggyászokkal.

Divat a fedélzeten 

Bükkfák rostjaiból előállított alapanyagból készül az Emirates legújabb fedélzeti pihenőöltözete.

Ingyenes élmények Dubajban az Emirates utasainak 

Az Emirates Dubajt választó utasait most két egyedülálló programlehetőséggel ajándékozza meg, amelyek életkortól függetlenül bárkit elvarázsolnak.

Veganuár a felhők felett - receptek az Emirates séfjeitől 

Az Emirates séfjei elárulják a légitársaság vegán menüjének titkát.

Így várja a családokat Dubaj, ahol nem létezik lehetetlen 

Ahol a több százéves történelemi tradíciók a 21. századi csúcsmodernitással találkoznak, az a város, amit egyszer mindenkinek látnia kell. Erre pedig a tél is kiváló alkalom, hiszen Dubajban ilyenkor is nyári meleg várja az utazókat. Az Emirates összegyűjtött néhány igazán különleges, állandóan látogatható programot és időszakos rendezvényt, amelyek a családok számára is felhőtlen élményeket tartogatnak, beleértve a Dubaji Nemzetközi Repülőtér ötcsillagos szolgáltatásait.

Az Emirates új műszaki bázis építését jelentette be 

Az Emirates újabb hatalmas, 950 millió dollár értékű beruházást jelentett be a Dubai Airshow-n: a DWC repülőtéren építi meg legnagyobb és a maga nemében legfejlettebb műszaki központját, ahol többek között a légitársaság repülőgépeinek karbantartását is végzik majd.

Interline megállapodást kötött az Emirates és a Condor 

A Karibi-térség, a Kanári-szigetek vagy a Földközi-tenger partvidéke is hívogató úti célként jelenhet meg a magyar utazók előtt a közelgő hideg hónapok idejére. Az Emirates és a Condor légitársaságok megállapodása révén ezek a paradicsomi desztinációk mostantól még könnyebben elérhetővé válnak.

Nagy értékű Emirates-Safran megállapodás 

A hétfőn bejelentett, flottabővítést célzó hatalmas Boeing-megrendelés után az Emirates ma újabb nagyszabású fejlesztésre kötött megállapodást, ezúttal a Safran cégcsoporttal. A több mint 1 milliárd dolláros megrendelés legnagyobb százalékát a vállalat óriásgépei és Boeing repülői üléscseréjére fordítja.

Az Emirates 52 milliárd dolláros megrendelést jelentett be 

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága tovább bővíti flottáját. A Dubai Airshow-n bejelentette, hogy 90 darab újgenerációs Boeing 777-8 és 777-9 típusú repülőgépre és 202 darab GE9X sugárhajtóműre adott megrendelést az amerikai gyártónak. A bejelentéssel az Emirates teljes rendelésállománya 295 repülőgépre nőtt, az utolsó gép legkésőbb 2035-ig fog csatlakozni a légitársaság flottájához.

Fesztiválok és pazar ünnepségek Dubajban 

Az egész évben csodás időjárásának köszönhetően Dubaj télen is közkedvelt nyaralóhely, ahová a fagyos hidegből valóban felüdülés megérkezni.

Fenntartható üzemanyaggal repül az Emirates 

A légitársaság most bejelentette: megkezdi egy olyan, fenntartható repülőgép-üzemanyag használatát, amely akár 80 százalékkal* csökkentheti a repülők szén-dioxid kibocsátását.

Magyar pilótákat is vár az Emirates 

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága az utazási kereslet növekedése és szélestörzsű flottájának bővítése okán tapasztalt pilótákat toboroz Magyarországról is.

Emirates - SriLankan Airlines megállapodás 

Sri Lanka a magyar utasok körében is népszerű úti cél, így sokakat érinthet, hogy a két légitársaság interline megállapodást kötött. Az új partnerség megkönnyíti az utazók számára, hogy zökkenőmentes csatlakozással Dubajon vagy Colombón keresztül 30 további célállomásra, köztük Indiába, a Maldív-szigetekre, a Közel-Keletre és Ázsiába utazzanak.  

Napi három járat Hongkongba novembertől 

Az Emirates bejelentette, hogy 2023. november 1-jétől egy harmadik napi járatot indít Hongkongba, hogy kiszolgálja a megnövekedett utazási igényt.

Vagány vegán olasz topcég - Emirates együttműködés 

A különböző stílusú, vegán bőr neszesszerekben található higiéniás, szépség- és bőrápolási luxustermékek az őszi/téli szezonban teszik még kényelmesebbé az utazást.

Nő a kereslet a luxusrepülésre 

Az egy évvel ezelőtti bevezetés óta több mint 160 ezer utas váltott jegyet az Emirates Prémium Turistaosztályára.

Táncoló lámpások és kulináris élvezetek 

A japán konyha a magyarok körében is rendkívül népszerű, de azt már kevesebben tudják, hogy a varázslatos szigetország a fesztiváljairól is híres.

Hova bújjunk a meleg elől: a hegyekbe vagy a víz alá? 

Az Emirates Budapestről naponta induló járataival számtalan olyan távoli országba lehet eljutni, amely kifejezetten az itthoni kánikulai időszakban ajánlott a nyaralni vágyók számára.

Gyerekbarát utazás az Emirates járatain 

Íme, a légitársaság szolgáltatásai, amelyek segítik a szülőket az utazás során.

A biometrikus adatokat a dubaji határőrség tárolja 

Forradalmasíthatja a repülőtéri utasforgalmat az a technológiai fejlesztés, amelyet az Emirates a világon elsőként szeretne bevezetni. A legmodernebb biometrikus technológiát a check-in-től a repülőgépre történő beszállásig a repülőtéri mozgás több pontján, integráltan alkalmazza majd a légitársaság. Így elkerülhető lesz a sorbanállás a check-in pultoknál, az útlevél- és repülőjegy-ellenőrzés pedig az utas számára észrevétlenül zajlik majd. A rendszert már élesben tesztelik, és hamarosan az utasok is kipróbálhatják a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren - közölte kedden a légitársaság.

Erős pénzügyi félévet zárt az Emirates 

A tavalyi év eredményeihez képest csoportszinten stabil növekedés és a jövedelmezőség fellendülése jellemezte az első hat hónapot. 

Bemutatkozott a kelet és nyugat kapuja az OTP Travelnél 

Az OTP Travel és az Emirates légitársaság jóvoltából ellátogattunk az Egyesült Arab Emírségek két városába Ras Al Khaimáhba, és Dubaiba, melyek mostantól elérhetőek az utazási iroda árualapjában.

Újabb rekord évet zárt az Emirates Csoport 

Az Emirates Csoport számos globális és működési kihívás ellenére sorban a 28. üzleti évét zárta nyereségesen, rekord összegű árbevétellel. Az új pénzügyi évet erős pozícióban, stabil üzleti növekedéssel indítja a társaság - közölte kedden a légitársaság.

Ilyen az Emirates budapesti járatának első osztálya 

Az Emirates Airline 2015. június 1-jétől az eddigi kétosztályos Airbus A330-200-as repülőgépeket háromosztályosokra cseréli. Ezzel a bővítéssel a dubaji székhelyű légitársaság az első Budapesten, amely First Class-t is kínál utasainak. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére