hirdetés
hirdetés

Négycsillagos mátrai hotelt vett a BDPST

A jövőben a BDPST Hotel Management üzemelteti a Lifestyle Hotel Mátrát, tovább erősítve a nyugodt, erdei környezetben elhelyezkedő szálloda szolgáltatási színvonalát. Cél, hogy a hegyvidéki környezetben elvonulni vágyó vendégek közkedvelt hazai választásává váljon a szálloda - tájékoztatta lapunkat a BDPST Group.

hirdetés

Új szállodatípussal, hegyvidéki wellness hotellel egészül ki a BDPST Group hotelportfóliója, miután a cégcsoport szállodafejlesztési és - üzemeltetési tanácsadó cége a BDPST Hotel Management veszi át november 1-től a Mátraházán található 4 csillagos Lifestyle Hotel Mátra működtetését.  Az üzemeltetési feladatok ellátása mellett a szállodát tulajdonló társaság megvásárlásáról szóló szerződés is aláírásra került 2021 októberében.

A Kékes lábánál található 114 szobás komplexum 220 fős étteremmel, 45 fős bárral és wellness részleggel is rendelkezik. A szálloda széleskörű gasztronómiai kínálata a tradicionális magyar ízeket, valamint nyugat-európai és a mediterrán ízvilágot is magába foglalja, amelyek részben a helyi termelők áruját felhasználva készülnek. A hotel által kínált változatos programajánlatok, mint például a nordic walking, kerékpározás vagy az 1200 négyzetméteren elterülő széles wellness kínálattal rendelkező SPA mind hozzájárulnak a tökéletes kikapcsolódás élményéhez.„A belföldi turizmus erősödésével párhuzamosan egyre népszerűbbé válnak a természetközeli élményt, pihentető elvonulást, aktív kikapcsolódást kínáló desztinációk, mint amilyen a Mátra. Célkitűzésünk, hogy a szellemi és fizikai feltöltődést és hegyvidéki környezetet kereső vendégek körében még népszerűbbé váljon a Lifestyle Hotel Mátra. Ennek érdekében, évtizedes szaktudásunkra építve tovább emeljük a szolgáltatási színvonalat, ezáltal még színesebbé és vonzóbbá téve a kiváló adottságokkal rendelkező szállodát” – mondta Somlyai Zoltán, a BDPST Group szálloda divíziójának vezetője. „Minden egységünknél arra törekszünk, hogy nemzetközi színvonalú, ugyanakkor különleges, egyedi élményt kínáljunk a vendégeinknek, erre a Lifesytle Hotel Mátra adottságai remek lehetőséget kínálnak” – tette hozzá.

A nyugodt, erdei környezetben található hotel a jövőben is változatlanul várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket, az üzemeltetésben bekövetkezett változás nem érinti a szálloda meglévő, illetve jövőbeni foglalásait.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk