hirdetés
hirdetés

Új üzemeltetővel nyit újra a soproni Hotel Lövér

2023. áprilisában újranyit a soproni Hotel Lövér. A szálloda tulajdonosa a Danubius Hotels Zrt. bérleti megállapodást kötött a Hotel & More Group-pal. A soproni szálloda a jövőben is 3 csillag superior minősítésű szállodaként várja elsősorban szabadidős egyéni és csoportos vendégeit - tájékoztatta lapunkat a Danubius Hotels Zrt.

hirdetés

A Danubius Hotels szállodalánc soproni szállodája 2022. novemberétől tart zárva, miután korábbi üzemeltetőjével, a Bartha Hotel Kft-vel az energiaáremelkedések miatt kialakult kiemelkedően nehéz gazdasági helyzetre hivatkozva a megállapodásuk megszüntetésre került. Az elmúlt hónapokban a Danubius Hotels új üzemeltetőt keresett a szálloda részére.„Örülök, hogy a Hotel & More lehetőséget látott a Hotel Lövérben, Sopron e klasszikus és népszerű szállodájában és mi ezzel tapasztalt üzemeltető partnert találtunk. Úgy látom, hogy az idei évben tovább erősödik a turizmus és ez a Hotel Lövérnek is új lehetőségeket hozhat. A soproni szállodánk már 2014 óta bérleti konstrukcióban üzemelt, ezt a modellt továbbra is szerettük volna fenntartani.” – nyilatkozta Kovács Balázs, a Danubius Hotels Zrt. vezérigazgatója.

„Az épületet továbbra is háromcsillag superior szállodaként kívánjuk üzemeltetni a szabadidős-, a sport- és a rendezvényturizmusra fókuszálva. Azonban nyitottak vagyunk az úgynevezett „hibrid működés”-re is, azaz szállodaként, valamint Sopron és környéki nagyvállalatok dolgozóit hosszú távon elszállásolandó szálláshelyként való üzemeltetésre. Az átvétel 2023. március 09-én és 10-én történik, terveink szerint 2023. április második felében nyitja meg ismét a Hotel Lövér a kapuit” – mondta Klemm Balázs, a bérbe vevő Hotel & More Group vezérigazgatója.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk