hirdetés
hirdetés

TUI Utazási Központok találkozója először Bécsben

A TUI Magyarország Kft. bécsi kirándulásra invitálta franchise partnereit.

hirdetés

A TUI Utazási Központok képviselői először Schwechat repülőterével ismerkedhettek meg úgy, ahogy csak nagyon kevesen. A kulisszák mögé bepillantást nyerő kollégák egészen a kifutópályák közeléből kaptak ízelítőt Európa egyik legjelentősebb repülőterének mindennapjaiból. Ezt követően a kirándulás az újonnan felépült és a megújult terminálokon folytatódott. Itt a TUI új irodáját láthatták a vendégek, valamint a napokban újra nyitott "A" csarnokban Chirstoph Horak az Air Berlin kelet-európai vezetője fogadta a csapatot.

A délután során egy jó bécsi szelet után a TUI/Gulet/Magic Life központban a bécsi kollégákkal találkoztak a magyar TUI irodák képviselői, ezzel is elősegítve, hogy az együttműködés a magyarországi irodák és az ausztriai központ között még jobb, még közvetlenebb legyen. A program lezárásaként a cég magyarországi vezetője, Hámorszky András mutatta be a Gulet és a TUI 2013 nyári árualapját, kiemelve, hogy az utazási szokások változásának köszönhetően a bécsi indulások a korábbi éveknél nagyobb hangsúlyt fognak kapni 2013-ban.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk