hirdetés
hirdetés

Nálunk forgatott reklámfilmet a Transavia

A Magyar Turizmus Zrt. szervezésében, a KLM holland légitársaság leányvállalatának, a Transavia-nak a stábja Budapesten készített felvételeket április 20. és 22. között.

hirdetés

A forgatás apropóját az adta, hogy Transavia áprilistól új, napi légi járatot indított Amszterdam-Budapest relációban, a légitársaság 2 fős forgatócsoportja pedig a fedélzeti TV programhoz készít Budapest promóciós filmet. Ennek keretében a stáb három napon át kamerázta fővárosunk szépségeit: felkeresték például az Operaházat, a Parlamentet és a Halászbástyát, de a Széchenyi fürdő „gőzölgő habjait” is megörökítették. Budapestet a budavári siklóról is megcsodálhatták, város alatti élményeket pedig a Pál-völgyi barlangban szerezhettek.

Mindezek mellett ízelítőt kaptak még többek között a Nagyvásárcsarnok forgatagából, a budapesti kávéházi kultúrából és az esti szórakozási lehetőségekből is, így várhatóan fővárosunk sokszínű arca rajzolódik majd ki az általuk készített összeállításból. A kész film a 30 gépből álló Transavia flotta fedélzetén kerül adásba a közeljövőben, s marad műsoron a járat üzemelése alatt.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai