Eladó a legendás csárda

Eladósorba került Békés megye egyik legnevesebb vendéglátó-ipari egysége. 

A csárdát az egyik apróhirdetési portálon kínálják, az alábbi szöveggel:

"A Veszely csárda a 44-es nemzetközi főút mellett, Békéscsaba és Gyula között félúton található. GPS koordináta: 46 40' 20.35, 21 10' 44.49 Közigazgatásilag Békéscsabához tartozik. Közvetlen a repülőtér és az új A-B Expo mellett.

Telek méret: 3.506 m2 Ingatlan mérete: 470 m2 A konyha 200 fő egyidejű étel készítésére engedélyezett. 80 fős étterem, 20 fős különterem, 120 fős árnyékolt tetős kerthelyiség, valamint a főépület mellett található egy kör alakú, ácsolt fa szerkezetű, palafedésű, szilárd burkolatú filagória, mely 50 fő befogadására alkalmas.

Az épület eladótere klimatizált. Fűtése gázfűtés, radiátorokkal. Az épület alatt egy 112 nm-es pince található, melyben további értékesítő hely is kialakítható. Parkolási lehetőség: az épület mellett található (kamionok részére is). Az ingatlan eladásakor a tulajdonos esetleg budapesti vagy békéscsabai lakásokat értékegyeztetéssel beszámít."


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.