hirdetés
hirdetés

Ismét Superbrand lett a Quaestor Csoport

A nemzetközileg elismert magyarországi Superbrands Program keretében 2009-ben ismét elnyerte a legjobb fogyasztói márkáknak járó Superbrands díjat a QUAESTOR Csoport.
hirdetés

A program fő törekvése, a sikermárkák elismerésével, hogy a márkaépítés jelentőségére irányítsa a figyelmet immár 82 országban világszerte. Jelen nehéz gazdasági körülmények között, csak azok a piaci szereplők érhetnek el sikert, akik egy erős márkán keresztül igazi értékeket és minőségi szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleiknek, partnereiknek.

A QUAESTOR Csoport büszke a Superbrands díjra, mivel ez nemcsak az elismerés jele, hanem emellett arra is ösztönöz, hogy tovább haladjon a jelenlegi úton és további fejlődésre törekedjen mind a négy fő szolgáltatási területét illetően. A QUAESTOR Csoport e fő működési területetin – az pénzügyek, ingatlanfejlesztés, utazás és telekommunikáció, melyek az ügyfélelégedettségi mutatók alapján saját piacukon közkedveltek – a jövőben is arra arra törekszik, hogy ügyfelei igényeit a lehető legmagasabb szinten szolgálja ki. A cégcsoport szolgáltatásai egymásra épülve, mindig a piac és az ügyfelek változó igényeit figyelembe véve bővülnek és fejlődnek.

A QUAESTOR Utazási Iroda a megújult honlapjának szerkezeti és tartalmi felépítését is az ügyfelek igényeit figyelembe véve alakította ki. Így a www.quaestor.hu/travel megújult külsővel és átlátható, naprakész tartalommal áll az utazni vágyók rendelkezésére.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai