hirdetés
hirdetés

Oroszul tanulnak Hajdúszoboszlón

Idén januártól szeptemberig hat és fél százalékos forgalomnövekedést mértek Hajdúszoboszló kereskedelmi szálláshelyein – tudtuk meg a Nyugdíjas Expón Forman Annamáriától, a Hajdúszoboszlói TDM munkatársától. 

hirdetés

Ugyanez tapasztalható a magánszállásokon is, de még nincs hivatalos értékelhető adatuk. Közeli külföldi országokban marketing tevékenységük folyamatos volt. Változatos kampányuknak köszönhetően nőtt a turisták száma, folytatta a szakember.

A lengyel piacon folyamatosan jelen vannak, Romániában, Szlovákiában és Ukrajnában is intenzív kampányt folytatnak. Orosz nyelvi képzést szerveznek a szállodákban és a vendéglátó helyeken dolgozók számára, amelyet minimális önköltség befizetésével végezhetnek el. Jelenleg 67-en tanulák a nyelvet.

Szabó Tamás, a szoboszlói Délibáb Hotel értékesítő munkatársa a megújult szállodáról beszélt. A három szárnyat folyamatosan újították fel, bővítették a wellness részleget is. Új arculatot is kapott a ház. A szállodában nőtt a vendégek száma: különösen a román, az ukrán és az orosz vendégek száma emelkedik.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai