hirdetés
hirdetés

Új fizetőeszköz a Szigetesektől

A Sziget Szervezőiroda fesztiváljain - már tudjuk - száműzték a készpénzt. És azt is tudjuk, hogy Fesztiválkártyával, esetleg mobiltelefonnal is lehet fizetni. A Heineken Balaton Soundon azonban már egy világújdonság is debütál: itt az új fizetőeszköz, a Fesztiválóra, amit a Szigeten is lehet majd kapni.

hirdetés

A Fesztiválóra érintésmentes (NFC) technológiával készült, több európai ország és az Egyesült Államok fesztiváljai használják a közeljövőben, a premierre azonban Magyarországon kerül sor. A Fesztiválóra egy feltölthető Fesztiválkártya tudása, egy - az adott fesztivál arculatára szabott - limitált kiadású, trendi órába építve. A tulajdonosa a fesztivál területén mindenhol fizethet vele egyetlen érintéssel ugyanúgy, mint a Fesztiválkártyával – ekkor a hagyományos bankkártyaterminálokhoz hasonló terminálon nemcsak a vásárlás összege, de az órán megmaradó egyenleg is megjelenik. A véletlen fizetések, dupla fizetések kizártak.

Az óra ellenáll a “természeti csapásoknak” – az sem baj, ha a gazdáját a Balatonba vagy zuhanyozni is elkíséri és mivel mindig a gazdáján van, nehéz elveszteni és lopásbiztos is. A fesztiválon megtalálható Fesztiválkártya Feltöltő Pontoknál, valamint a VOLT Bolt pontoknál lehet hozzájutni az órához, bruttó 7.990 Ft-os áron. A Fesztiválkártya Feltöltő Pontoknál azonnal pénzt is lehet rá tölteni, készpénzzel vagy a kijelölt pontoknál bankkártyával. Az órára feltöltött és el nem használt pénz a rendezvény nyitvatartási ideje alatt a Feltöltő Pontoknál bármikor visszaváltható, az óra pedig örök emlékként hazakíséri tuljdonosát. Az óra használatára a Fesztiválkártya szabályai vonatkoznak.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint a hazai nyilvános vécék állapota pozitívan hat a turizmusra?

Kiadónk társoldalai