hirdetés

Bezár a Buddha-Bar

A Váci utcai ingatlan tulajdonosának és a szálloda üzemeltetőjének közösen hozott döntése alapján 2019.01.10-i hatállyal a Buddha-Bar Hotel befejezi működését a Klotild palotában - tájékoztatott pénteken a szálloda vezetősége.

hirdetés

Az épületet a tulajdonos értékesíti és ebből kifolyólag a Buddha-Bar Hotel üzemeltetésére kötött bérleti szerződés megszűnik januárban.

A szálloda üzemeltetői a munkatársak közel kétharmadának a cégcsoporthoz tartozó többi szállodánál kínálnak fel pozíciókat, és szakértők bevonásával elhelyezkedési és jogi tanácsadást biztosítanak a munkatársaknak. A gördülékeny ügyintézés érdekében fokozott rendelkezésre állással fogadják a beérkező kérdéseket beszállítóiktól és üzleti partnereiktől.

A fenti döntés a céghez tartozó további egységeket természetesen nem érinti, hiszen 2019-ben újabb szállodaipari és ingatlanfejlesztési mérföldkövekhez fog elérni a cégcsoport, melyekkel tovább fogja növelni befolyását a hazai turisztikai szektorban

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Gondolt már arra, hogy idén - főleg előszezon idején - a már beoltott nyugdíjas korosztály mentheti meg éttermében/szálláshelyén az újranyitás kezdeti időszakát?

Kiadónk társoldalai