hirdetés
hirdetés

Bulgária augusztusban és szeptemberben is!

A  nyár vége annyi jót ígér Bulgáriában, hogy érdemes lenne jobban kihasználni! Azokban a hetekben igazán minden adott és ideális egy élményekkel teli nyaraláshoz, mindez a főszezoninál jóval kedvezőbb áron érhető el.

hirdetés

Az idei szezon egyik favoritja Bulgária, ahol a tengerparti nyaralások legfrekventáltabb időszaka július elejétől augusztus közepéig szokott tartani a Robinson Tours tapasztalatai szerint. Érthető, hiszen az iskolai és óvodai szünet idején a szülők is könnyebben kapnak szabadságot. A kisgyerekes családok számára kézenfekvő választás a homokos, lassan mélyülő part és a csak enyhén sós tengervíz főleg a kicsik miatt. A sok, all inclusive ellátást és animációs programot, csúszdákat kínáló, családbarát szálloda tovább erősíti választásukat.

A fiatalok, akik még tanulnak vagy most kezdték felnőtt életüket, szintén szívesen választják a bolgár tengerpart főszezonját, mert számos, ár-érték arányban ideális szállást és szórakozási lehetőséget kínál a nyaraláshoz, és az sem baj, ha nincs all inclusive ellátás, hiszen a helyi éttermek, büfék és boltok kedvező áron kínálják ételeiket a pizzériától a halétteremig, széles választékkal.

A nyár vége kifejezetten kellemes a bolgár tengerparton - augusztus második felétől szinte szeptember végéig -, amikor a nappalok még kellemesen melegek, az éjszakák viszont már enyhülnek, a nap még elég erős a strandoláshoz, de a kánikula már elkerüli a környéket. A víz a lankás homokos partnak és hőtároló képességének köszönhetően még szeptemberben is kellemes a fürdőzéshez. A szállodák és éttermek, szórakozóhelyek, programok ilyenkor még teljes gőzzel üzemelnek, a szállások árai viszont mérsékeltebbek a korábbi hetekéhez képest.

Akik szeretik nyugodt, biztonságos környezetben, aktívan, kirándulással, városnézéssel tölteni a nyaralást, kifejezetten keresik ezt az időszakot. Éppen ideális az idő a több mint ezer éves keresztény kultúra emlékeinek felkeresésére vagy a helyi éttermek változatos és megfizethető kínálatának megismerésére.A Robinson Tours már hosszú évek óta szeptemberben is biztosít szállást és repülős vagy buszos utazási csomagokat. Négy charterjárattal szeptember 12-ig, autóbuszaik szeptember 17-ig közlekednek. A terepen a telepített idegenvezetők a teljes szezon végéig segítik az utasokat.

Mindent egybevetve érdemes lehet pár napot feláldozni a szeptemberből, akár a szabadság és az iskola terhére is, ha egy kellemesen aktív nyaralást tervezünk, ahol igazán megismerhetjük Bulgária és a Fekete-tenger legszebb pillanatait.

Minden fontos információ Bulgáriáról »

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai