hirdetés

ETI: jelentős erősödés és új úti célok két évvel a piacra lépés után

A hazánkban 2014 tavasza óta tevékenykedő osztrák utazásszervező Express Travel International (ETI) két év alatt jelentősen erősítette piaci pozícióit Magyarországon az Egyiptomba irányuló kiutaztatásban. A jelenleg Budapestről közlekedő két egyiptomi charterjárat egyike az övék: egyedül töltik, társbérlők nélkül. Közvetlen charterrel elérhető a két másik ismert egyiptomi üdülőhely is az ETI-vel: Sharm el Sheikh pozsonyi, míg Marsa Alam bécsi indulással. Ezen kívül a paletta egy sor új desztinációval bővült.

hirdetés

Az Egyiptomot, mint fő úti célt sújtó sorozatos nehézségek és negatív hírek dacára az ETI forgalma a nyári szezonra gyakorlatilag nem esett vissza, a budapesti járatra közel annyian foglaltak eddig, mint a tavaly. A cég piacra lépésének évéhez képest sokszoros a növekedés, hisz idén nyáron egy teljes charternyi magyar utas megy a tervek szerint hetente Budapestről, és még néhány tíz a régió többi városából (Bécs, Pozsony, Graz stb.) – mondta el Kerekes Gábor, az ETI budapesti irodavezetője.

Grand Makadi
Grand Makadi

Sharm El Sheikh, Marsa Alam

Közép-Európában egyedüliként az ETI kínál charteres programokat Sharm el Sheikh-re, pozsonyi indulással. Az első járat július 3-án szállt fel csaknem tele, a következőre már csak pár hely van, a foglalási adatok pedig derűlátásra adnak okot. A másik kiváló egyiptomi üdülőhely, Marsa Alam is elérhető ETI charterjárattal, bécsi indulással. Az októberig közlekedő járat közvetlenül Marsa Alamban száll le, ahol a cégcsoporthoz tartozó Red Sea szállodalánc nemrég három kitűnő, új szállodát vásárolt meg. Ezek budapesti indulással is foglalhatók, Hurghada repülőteréről busztranszferrel.

Makadi Spa
Makadi Spa

ETI-extra

Bécsi (némely esetben grazi vagy linzi) indulással egy sor más charteres desztinációt is kínál a cég (közülük néhány Budapestről nem érhető el charterrel): többek között Krétát, Ciprust, Bulgáriát (Várnát és Burgaszt), Törökországot, Tunéziát, Marokkót, Szicíliát és Szardíniát.

The Palace Port Ghalib
The Palace Port Ghalib

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai