Hosszabbítás a Gastro Design versenyen

Gastro Design néven szervez versenyt a Turizmus Trend/Vendég & Hotel. Az eredeti jelentkezési határidő augusztus 8-án járt le, de a hosszabbítás után még van két hét a pályázatok leadására.

A Turizmus Trend/Vendég & Hotel Magyarország legszebb éttermeit, bárjait, szállodáit, különleges kifőzdéit és szórakozóhelyeit keresi a Gastro Design nevű versenyén, amelynek célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, a kreatív vendéglátóipari kommunikációt és márkamegjelenést. 

Hat kategóriában várjuk bármely Magyarországon működő vendéglátóegység (étterem, szálloda, söröző, borozó, bár, pub, kocsma, szórakozóhely, hajó, cukrászda, kávézó, delikátüzlet, streetfood stb.) pályázatát.

Kategóriák

1. Étlap- és itallapdizájn

A vendéglátóhelyeken használt menük vizuális kialakítását díjazzuk, funkció és vizuális megvalósítás egységét keressük.

2. Weboldal és mobiloldal dizájn és felhasználhatóság
A vendéglátóhelyek online megjelenését díjazzuk. A dizájn és funkcionalitás egységét és harmóniáját keressük.

3. Logó és grafikus arculat
A vendéglátóhelyek vizuális megjelenését díjazzuk, a cél a funkció és a megfelelő forma összhangjának megtalálása.

4. Vendéglátóipari kiegészítők
Márkázott tányér- vagy poháralátét, edény, evőeszköz, szalvéta, gyufa stb. A kategóriában a márkainformációkat hordozó kiegészítő elemeket díjazzuk, vizuális szempontból.

5. Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet - zárt tér
A  térkialakítást, a funkció és esztétikum, megvilágítás stb. egységét díjazzuk.

6. Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet - nyitott tér
A térkialakítást, a funkció és esztétikum egységét díjazzuk.

Az eredetileg meghirdetett augusztus 8-i határidőt két héttel meghosszabbítottuk, így a pályázatokat augusztus 22-én 18 óráig várjuk. 

A zsűri tagjai 
Benesch Ferenc, Ogilvy/Geometry Global, kreatívigazgató
Krémer Julianna, Professional Publishing Hungary, művészeti vezető
László Árpád, Robinson Étterem, tulajdonos
Meződi Alice, Remíz Étterem, tulajdonos
Mészáros Marianna, Danubius Hotels Nyrt., hirdetési és pr-menedzser
Pyka Zsolt, Városi Tájkép Csoport, forma- és tájépítő iparművész
Ráday Dávid, Hello Wood
Szántó Zoltán, Turizmus Trend, főszerkesztő
Vágó Ágnes, Vendég & Hotel, felelős szerkesztő

 

Felhívás az olvasóknak is

A Gastro Design verseny közönségszavazásán a nagyközönség fotóit várjuk kedvenc éttermeikről, kerthelyiségeikről, étlapjaikról, esetleg egyéb ötletes kiegészítőkről. A szavazáshoz nem kell mást tenni csak Instagramon bejelentkezni az adott helyről, feltölteni egy képet  #gastrodesign2014 hashtaggel ellátni.

A közönségszavazás díjazása során a zsűri a legtöbbször hashtaggelt vendéglátóegységet fogja díjazni, viszont csak abban az esetben, ha a verseny hat kategóriájának bármelyikében már adott le nevezést. A szavazók között vouchereket sorsolunk ki. 

Bővebb információk itt >>>


A közlekedés napját szimulátorral és élménykamionnal ünnepli a szentendrei múzeum

A közlekedés napját szimulátorral és élménykamionnal ünnepli a szentendrei múzeum 

A BKV – a Magyar Autóklubbal együttműködve – az idén is csatlakozik a közlekedési kultúra napja programsorozathoz.
Új feladatkörök és bővülő csapat a Kartago Tours-nál

Új feladatkörök és bővülő csapat a Kartago Tours-nál 

Új értékesítési vezető érkezett a német hátterű utazásszervezőhöz.
Új vizuális megoldások a Szabadság Szigetén

Új vizuális megoldások a Szabadság Szigetén 

Új fejezet nyílik a Sziget életében, megőrizve a különleges atmoszférát és a változatos programokat, miközben látványos újításokkal is várják a látogatókat.
Befutóékszer és kávés pezsgés – izgalmas párosítás a 30. ALDI Női Futógálán

Befutóékszer és kávés pezsgés – izgalmas párosítás a 30. ALDI Női Futógálán 

„Ez Magyarország legszebb szabadidősport-rendezvénye”, hallhattuk az ALDI Futógála beharangozó eseményén május 8-án, a Cafe Frei BudaParton lévő egységében.
75 helyszín, 300 program, világsztárokkal – jön a SopronFest

75 helyszín, 300 program, világsztárokkal – jön a SopronFest 

Idén Sopronban indul a fesztiválszezon.
Különleges ereklyék a veszprémi Gizella-napokon

Különleges ereklyék a veszprémi Gizella-napokon  

Az idei Gizella Napok keretében, május 10-én és 11-én vezetett sétákon fedezhetjük fel a Szent Mihály Főszékesegyházat, ahol Szent István király hitvesének két ereklyéjét is őrzik.
Szipál 101: programsorozat a fotóslegenda nyomában

Szipál 101: programsorozat a fotóslegenda nyomában 

Hamarosan az ország több pontján is megtekinthető a Szipál-univerzum.
TKI: az ágazat szereplői negatívan látják helyzetüket

TKI: az ágazat szereplői negatívan látják helyzetüket 

Bár a turizmus bizalmi mutatói még így is kedvezőbbek, mint a nemzetgazdasági átlag vagy más ágazatok indexei, a szálláshely-szolgáltatás, a vendéglátás és az egyéb turisztikai szektor is visszaesést mutat.
Együttműködési megállapodás az erdő és a természet védelméért

Együttműködési megállapodás az erdő és a természet védelméért  

Célja, hogy a terület ökológiai, klímavédelmi és turisztikai szempontból is megújulhasson.
Új szakember a HotelPremio Group csapatában

Új szakember a HotelPremio Group csapatában 

Senior event szakember érkezett az ügynökséghez.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.