hirdetés

Ismét megnyílik a Helia

A Danubius-lánc vidéki szállodái után a fővárosban a Helia nyit ki elsőként június közepén.

hirdetés

A Danubius Hotels Group (DHG) únius 15-től újra megnyitja a Helia szállodát, így a lánc ettől kezdve már Budapesten is fogadja vendégeit. A fővárosi nyitással június közepétől országszerteöt Danubius hotel lesz elérhető a vendégek számára. Budapest mellett Balatonfüreden, Bükön és Győrben.

A Helia drón-felvételen
A Helia drón-felvételen

A budapesti piacon megfigyelhető lassú, ám folyamatosan meginduló igényre reagálva a DHG június közepén megnyitja első fővárosi szállodáját. A Duna partján, a Margitsziget szomszédságában található ház június 15-től fogadja vendégeit. A május 29-én újra nyitott Marina, Bük és Rába, továbbá a június 12-én nyíló Annabella után a Helia lesz a szállodalánc ötödik Magyarországon újranyitó szállodája.

„Az elmúlt hetekben pozitív irányba mozdult a kereslet, amely lehetővé teszi, hogy a fővárosban is megnyissuk első szállodánkat. A környező országok határnyitásaival és a corporate szegmens éledezésével magyarázható az érdeklődés élénkülése, a Danubius Hotel Helia pedig remekül képes kiszolgálni a legkülönbözőbb vendégigényeket is. Bízunk benne, hogy a foglalások emelkedésével hamarosan újabb nyitásokról számolhatunk be, ám célunk a fokozatosság, hiszen a koronavírus okozta válságból való kilábalás hosszadalmas folyamat lesz”, mondta az újranyitás kapcsán Kovács Balázs vezérigazgató.

A Helia nemrégiben megújult terasza
A Helia nemrégiben megújult terasza

A lánc a kiszámítható utazást rugalmas és biztonságos ajánlatokkal segíti: vendégei foglalásukat 24 órával érkezés előtt rugalmasan módosíthatják, vagy akár ingyenesen le is mondhatják.

A 262 szobás Danubius Hotel Helia a Duna-parti zöldövezetben várja vendégeit, szobái kétharmadából gyönyörű margitszigeti panorámát kínálva. Az elmúlt években teljes felújításon estek át a szálloda konferenciatermei, lobbyja, étterme és terasza, idén pedig a wellness-részleg vendégfogadó tereit újították fel. A szálloda tágas étterme és terasza, a lobbyban található Yellow Bistro & Bar, valamint fitness és wellness részleg biztosítja a nyugodt kikapcsolódást és a biztonságos feltöltődést.

(forrás: Danubius)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a kiszállítások és az elvitelre való ételkiszolgálás miatt megnövekedett papír- és műanyag csomagolóeszközökről?

Kiadónk társoldalai