hirdetés
hirdetés

Itt az új Taurus Reisen katalógus

Március első napján nem csak a tavaszt, hanem a Taurus Reisen friss katalógusát is üdvözölhettük. Az utazásszervező munkatársai elégedettek voltak a tavalyi szezonnal és bizakodóan tekintenek az ideire. Nem is csoda: évről évre erősödik az előfoglalás, 2019-re odàig jutott, hogy a hosszabb, 10-11-14 napos utazások nagy része, közel 90%-a betelt náluk - az egész szezonra, minden desztinációba.

hirdetés

Kálmán Krisztina, a Taurus Reisen irodavezetője elmondta, egyrészt a megfontolt árualapnak köszönhetően ilyen sikeresek, másrészt pedig a stabil és lelkes csapatnak hála. 

Tunézia továbbra is az egyik legnépszerűbb úti céljuk, heti három járatuk közlekedik ide, egyik djerbába. Az El Mouradi szállodalánc tagjaiba továbbra is csak a Taurus Reisenen keresztül lehet foglalni, hisz a hotel és az utazásszervező tulajdonosa megegyezik.
 
 
Idei újdonság, hogy egyre több csúszdával rendelkező szállodával állnak kapcsolatban, ezek elérhetőbb áron foglalhatók Tunéziában, mint Törökországban.
 
A most megjelent katalógusban újdonság továbbá az isztambuli városlátogatás, de alapvetően nem növelték a törökországi kapacitást. Ezzel szemben Zakynthosra és Rodoszra növelték.
 
Íme néhány kép a katalógusbemutatóról:
 
 
 
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai