iVario a RATIONAL-tól: váltás a kereskedelmi konyhákban

Rengeteg konyhai gépet használ, hogy sok mindent elvégezzen? Nagy személyzetre van szüksége 500, 800 vagy akár 1000 adagos étkezéshez? Folyamatosan figyelnie kell az alapanyagait a főzés során? A RATIONAL-nál, a melegétel-készítés specialistájánál mindhárom kérdésre a döntő „nem” a válasz. Mert az iVario helyettesíti a serpenyőket, forralókat és a nagynyomású főzőberendezéseket a kereskedelmi konyhákban. Ez azt jelenti, hogy egyetlen főzőrendszerrel főzhet és bő olajban süthet. És ezt akár 4-szer gyorsabban és akár 40%-kal kevesebb energiával teheti meg.  

A billenő serpenyő, a forraló és a gyorsfőző konzisztens továbbfejlesztéseként az iVario minden területen hatékony termelést jelent, helyet, időt és nyersanyagokat takarítva meg, és nagyobb teljesítményt jelent a garantáltan egyenletes élelmiszerminőség mellett. Az iVario lehetővé teszi a konyhai folyamatok teljes újragondolását és optimalizálását, ami viszont sokkal nyugodtabb munkakörnyezetet teremt. Még a nem szakképzett munkatársak is gyorsan tudnak dolgozni az iVario-val, ami viszont ellensúlyozza a szakképzett munkaerő hiányát.

100 adag rizs 20 perc alatt, 400 adag zöldségleves 35 perc alatt, 70 kg párolt hús 120 perc alatt, 15 kg tészta 22 perc alatt – ez csak néhány példa az iVario Pro XL erejére. Ezt a szabadalmaztatott fűtési technológia teszi lehetővé, amely az iVario Pro L és iVario Pro XL teljes serpenyőalapját egyenletesen, kevesebb, mint 2,5 perc alatt 200 °C-ra melegíti. A tartalék kapacitás biztosítja, hogy a hőmérséklet-ingadozások gyorsan felszívódjanak nagy mennyiségű étel sütésekor. Mivel a fűtési technológia egyszerre képes szabályozni a hőmérsékletet, még az olyan finom ételeket is, mint a tejberizs vagy a puding, optimálisan dolgozzák fel. És garantáltan nem forr túl és nem ég meg.

Az iVario kereskedelmi konyhában nyújtott teljesítménye mellett a franciaországi Wittenheimben, a Rational második gyártóhelyén végzett fejlesztése is a hálózatépítésre és a digitalizációra összpontosított. Szekeres Tibor, Magyarország vezető értékesítési igazgatója szerint: „A digitalizáció gyorsan fejlődik a konyhatechnológiai szektorban, és számos folyamatot optimalizál. Ez többek között jelentős megkönnyebbülést jelent a személyzet számára." Az iVario például nagyszámú főzési programot tárol, amelyek azonnal hozzáigazítják a főzési folyamatot az étel mennyiségéhez, állapotához és méretéhez. Ez pedig garantálja az állandó minőséget. Gyakorlatilag felügyelet és indukciós idő nélkül.

A szabványosított élelmiszerminőség melletti hatékonyság a legfőbb prioritás, különösen a kereskedelmi konyhai szegmensben. Ez az, ahol az iVario szabadjára engedi teljes erejét, és a ConnectedCooking digitális konyhairányítási rendszerünkkel tökéletes átfogó csomagot nyújt a hatékony teljesítményhez. Igazi változás a kereskedelmi konyhában.

Főzőbemutatóinkra Budapesten az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:

https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország

Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST

Szentmihályi út 167-169

AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

Tel.:+36302008212

 

E-mail: [email protected]

Web: https://www.rational-online.com


Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter      http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG

LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

 

A RATIONAL-ról

A RATIONAL csoport  világpiaci és technológiai vezető szerepet tölt be a professzionális konyhák meleg ételeinek elkészítésében. Az 1973-ban alapított vállalat több mint 1 100 főt foglalkoztat Németországban, ami világszerte összesen több mint 2 300 főt jelent. A RATIOAL a Frankfurti Értéktőzsde 2000. évi IPO-ja óta szerepel a „Prest Standard of the Frankfurt Stock Exchange”-ben, és jelenleg az SDAX-ben szerepel.

A vállalat elsődleges célja, hogy ügyfelei számára mindig maximális előnyöket kínáljon. A RATIONAL elkötelezett a fenntarthatóság elve mellett, amelyet a környezetvédelemre, a vezető szerepre és a társadalmi felelősségvállalásra vonatkozó politikáiban is kifejezésre juttat. Évről évre számos nemzetközi díj tanúsítja a RATIONAL munkájának kivételes minőségét.

 

 


Rekordszámú nevezés érkezett az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyre

Rekordszámú nevezés érkezett az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyre 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Horvátország feloldja a száj- és körömfájás betegség miatt bevezetett intézkedések egy részét

Horvátország feloldja a száj- és körömfájás betegség miatt bevezetett intézkedések egy részét 

Horvátország feloldja a ragadós száj- és körömfájás betegség miatt bevezetett intézkedések egy részét, de további rendelkezéseket vezet be a kockázatok megelőzése érdekében.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.