Konyhakiállítás: divatban a színek, fókuszban a fenntarthatóság

Milyen az ideális konyha, miként tudjuk a legtöbbet kihozni akár a legkisebb étkezőből, és vajon mely dizájntrendek a legnépszerűbbek most a konyhai kis- és nagygépek világában? A Budapest Arénában március 3-5. között megrendezésre kerülő 13. Konyhakiállításon számtalan termékbemutató mellett ezekre mind fény derül!

Álmaink konyhájának megtervezésekor fontos, hogy az időtálló funkciókat olyan játékos színekkel, mintákkal és textúrákkal egészítsük ki, amelyek tükrözik személyiségünket, megfelelnek minden elvárásunknak, és emellett szemünknek és lelkünknek is kedvesek. A Konyhakiállítás számtalan népszerű világmárka és inspiráló tervező segítségével a modern és hosszútávon is szerethető konyhák világát hozza közel hozzánk mindig az aktuális trendekkel.

Az ország egyetlen éves konyhai seregszemléjén számtalan újdonság vár minden érdeklődőt. A hagyományokhoz híven idén is több olyan bútor, konyhai kis- és nagygép debütál a hazai nagyközönség előtt a Konyhakiállításon, melyeket eddig csak külföldi szakmai eseményeken mutattak be.

Az esemény sztárja vitathatatlanul a 2023-as év legenergiatakarékosabb komplett konyhája lesz, mely csak itt, erre a három napra épül fel! A kiemelkedően alacsony energiafogyasztású gépek mellett azt is megnézhetjük, melyek a környezettudatos életmódhoz kapcsolódó legfontosabb konyhagép funkciók, mint például a frissentartó technológia, de kiderül az is, hogy mit tudnak a legújabb okos konyhai eszközök. Az újdonságokra nyitott vásárlók utánajárhatnak, hogy milyen újrahasznosított anyagok felhasználásával készülnek a 21. századi készülék, amelyek már a javíthatóságra, tartósságra és a hosszú garanciára is kiemelt figyelmet fordítanak.

A kiállítás a legfrissebb konyhatrendek és szakmai kiállítói programok mellett jó néhány különleges ízélményt ígér idén is, hogy a Samsung Nagyszínpadára Michelin csillagos séfek, színészek és népszerű bloggerek hozzák el kedvenc receptjeiket, majd bemutatóik után személyesen is lehet találkozni velük. Az izgalmas receptélmények mellett titkos Gin Tonic ízeket kóstolhatnak a látogatók, valamint egy formabontó Eggs Benedict párbajt is megnézhetnek március 3-5. között a Budapest Arénában.

Az esemény megszokott módon idén is nyereményjátékkal vár mindenkit, melynek fődíja egy személyre szabott konyhabútor 2,5 millió Ft értékben. Bővebb információ és részletes program: www.konyhakiallitas.hu

 

 

 


Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?