Konyhakiállítás: divatban a színek, fókuszban a fenntarthatóság

Milyen az ideális konyha, miként tudjuk a legtöbbet kihozni akár a legkisebb étkezőből, és vajon mely dizájntrendek a legnépszerűbbek most a konyhai kis- és nagygépek világában? A Budapest Arénában március 3-5. között megrendezésre kerülő 13. Konyhakiállításon számtalan termékbemutató mellett ezekre mind fény derül!

Álmaink konyhájának megtervezésekor fontos, hogy az időtálló funkciókat olyan játékos színekkel, mintákkal és textúrákkal egészítsük ki, amelyek tükrözik személyiségünket, megfelelnek minden elvárásunknak, és emellett szemünknek és lelkünknek is kedvesek. A Konyhakiállítás számtalan népszerű világmárka és inspiráló tervező segítségével a modern és hosszútávon is szerethető konyhák világát hozza közel hozzánk mindig az aktuális trendekkel.

Az ország egyetlen éves konyhai seregszemléjén számtalan újdonság vár minden érdeklődőt. A hagyományokhoz híven idén is több olyan bútor, konyhai kis- és nagygép debütál a hazai nagyközönség előtt a Konyhakiállításon, melyeket eddig csak külföldi szakmai eseményeken mutattak be.

Az esemény sztárja vitathatatlanul a 2023-as év legenergiatakarékosabb komplett konyhája lesz, mely csak itt, erre a három napra épül fel! A kiemelkedően alacsony energiafogyasztású gépek mellett azt is megnézhetjük, melyek a környezettudatos életmódhoz kapcsolódó legfontosabb konyhagép funkciók, mint például a frissentartó technológia, de kiderül az is, hogy mit tudnak a legújabb okos konyhai eszközök. Az újdonságokra nyitott vásárlók utánajárhatnak, hogy milyen újrahasznosított anyagok felhasználásával készülnek a 21. századi készülék, amelyek már a javíthatóságra, tartósságra és a hosszú garanciára is kiemelt figyelmet fordítanak.

A kiállítás a legfrissebb konyhatrendek és szakmai kiállítói programok mellett jó néhány különleges ízélményt ígér idén is, hogy a Samsung Nagyszínpadára Michelin csillagos séfek, színészek és népszerű bloggerek hozzák el kedvenc receptjeiket, majd bemutatóik után személyesen is lehet találkozni velük. Az izgalmas receptélmények mellett titkos Gin Tonic ízeket kóstolhatnak a látogatók, valamint egy formabontó Eggs Benedict párbajt is megnézhetnek március 3-5. között a Budapest Arénában.

Az esemény megszokott módon idén is nyereményjátékkal vár mindenkit, melynek fődíja egy személyre szabott konyhabútor 2,5 millió Ft értékben. Bővebb információ és részletes program: www.konyhakiallitas.hu

 

 

 


Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.