hirdetés
hirdetés

Montenegrói study tour a Robinson Tours-szal

2018 május 22 és 26 között Montenegróban látta vendégül viszonteladó partnereit és munkatársait a Robinson Tours, hogy bemutassa tengerparti szálláskínálatát és látnivalóit. Idén első ízben szerepel az iroda kínálatában montenegrói nyaralás repülős csomagajánlatként, a korábbi csak egyéni utazással kínált szállásajánlatok mellett. A turnusokat a Wizz Air Budapest-Podgorica szombati járatához igazították. A tanulmányút során az ország legnépszerűbb tengerparti üdülővárosaiból, szállodáiból és látnivalóiból kaptak ízelítőt a résztvevők - közölte hétfőn az utazásszervező.

hirdetés

A tour-operátor iroda Ulcinjtól Herceg Noviig változatos szálláskínálattal rendelkezik, ahol mindenki megtalálhatja az elvárásainak és lehetőségeinek legmegfelelőbbet. 2018-tól már repülővel is elérhető Montenegró tengerpartja az iroda kínálatában, ebből az alkalomból rendezte meg tanulmányútját is 30 résztvevő számára. A programban a montenegrói partszakasz Bar és Budva közötti tengerparti nyaralóvárosok kaptak helyet. A túra során a résztvevők Bar, Sutomore, Canj, Petrovac, Rafailovici, Becici és Budva változatos szálláskínálatába kaptak betekintést. Canj nyugodt üdülővárosa, majd Petrovac, Rafailovici és Becici tengerparti elit szállodái mellett Budva nyüzsgő városa is helyet kapott a programban.

A szállodák megismerése mellett több látnivaló is a program része volt magyar idegenvezetéssel, így a kirándulások sorában szerepelt Bar óvárosa és egy 2000 éves olajfa megtekintése is. Továbbá Budva óvárosa, mediterrán utcái, citadellájáról élvezhető panorámája és pezsgő éjszakai élete sem maradhatott ki a kirándulások sorából. A lelkes strandrajongók még a híres Mogren strandot is kipróbálhatták. A fekete hegyek országának nem csak a tengerpartja kínál kikapcsolódási lehetőséget, a csoport meglátogatta a hegyek közt fekvő Cetinjét a régi fővárost, Njegusban a híres Njegus-i sajtból és sonkából kaptak kóstolót pazar montenegrói borok kíséretében. Kellemes meglepetésként érte a korábban már itt járó kollégákat, hogy a régebben kalandosnak mondható Budvából Cetinjébe vezető keskeny hegyi utat felújították és kiszélesítették, ami biztonságossá tette a végig panorámás útvonalat. Kotori városnézés zárta a kirándulások sorát, ahol szintén számos kulturális és történelmi emlék került bemutatásra.

Fotó: Robinson Tours

Az iroda úgy látja, hogy a repülőjárattal kiegészített nyaralós csomagok népszerűek lesznek a piacon, a desztináció változatos szállásokat, programokat kínál. Korábban is sokan nekivágtak autóval a hosszú, több órás útnak, így viszont egy órás repüléssel és rövid transzferrel elérhetővé vált a montenegrói tengerpart, ami az Adria minden előnyét kedvező áron nyújtja az utazóknak. Számos szálloda kínál All inclusive ellátást, de érdemes a csak reggelis vagy félpanziós ellátások közül is válogatni, mert bár az ország fizetőeszköze az Euró, az árak az itthonihoz hasonlóak. A montenegrói konyha jellegzetesen mediterrán, ízletes ételei minden nyaralóhelyen elérhetők az éttermekben és büfékben, ami szintén jó érv lehet azoknak is, akik általában nem az all inclusive ellátást keresik.

A Robinson Tours az egész 2018-as nyári szezonban telepített magyar nyelvű idegenvezetővel és programokkal támogatja az utasok kinti kényelmét. A hét hat napján indulnak kirándulások, ahol az utasok jobban is megismerkedhetnek a fekete hegyek országának legérdekesebb látnivalóival és ízeivel.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai