hirdetés
hirdetés

Robinson Tours study a Sasok földjére

2018.05.29- 06.02. között, közel 30 kolléga részvételével került megszervezésre a Robinson Tours albániai tanulmányi útja. A csoport Durres régiójának szállodakínálatából kapott ízelítőt a 3 csillagos, hangulatos kis hotelektől az ötcsillagos, all inclusives szállodákig az utazásszervező széles kínálatából - tájékoztatott vasárnap Jakócs Áron ügyvezető.

hirdetés

„A vlorai szálloda kinálatról a kollégák szóban kaptak tájékoztatást. Igaz a piacon általánoságban a trend az all inclusives szállodák felé mutat, viszont Albánia is azon országok egyike ahol a nagyon alacsony éttermi árak mellett érdemes akár csak reggelis vagy félpanziós szállodát foglalni. Ezt a kollégák szintén megtapasztalhatták, mert az ebéd vagy a vacsora többször is a lá carte étteremben került felszolgálásra. Változatos és finom a konyha, sok tengeri herkentyükkel. Itt a kávé vagy a konyak olcsóbb mint a Coca-Cola, amiért átlagban 270 forintnak megfelelő leket kell fizetni” — tudtuk meg Jakócs Árontól.

Fotó: Robinson Tours

Mint elmondták, az öt napba belefért többször is fürdés a finom homokos, lassan mélyülő 23 fokos Adriában, illetve két kirándulás is. Így sikerült meglátogatni a régi fővárosban Krujában lévő Szkander Bég Múzeumot, valamint a dinamikusan fejlődő mai fővárost, Tiranát illetve Durres Óvárosát és a Szkander bég konyak gyárat.

Fotó: Robinson Tours

Május utolsó napján az Albanian Star hotelben került megrendezésre a Harmonia Hotels csoport szezonnyitó rendezvénye, amelynek keretein belül az albán turisztikai miniszter, Klosi Blendi személyesen nyújtott át a Robinson Tours ügyvezető igazgatójának, Jakócs Áronnak egy oklevelet, annak elismeréseként, hogy a cég aktívan segítette a magyar érkezések bővülést, valamint hogy 2018-tól beindítja a két ország közötti első charterláncot. A chartereket a Travel Service légitársaság fogja üzemeltetni keddenként június19. és szeptember 11. között kényelmes, nappali menetrenddel.

Fotó: Robinson Tours

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk