hirdetés

1600 szállodát érintő kapcsolódási megoldás

Az IMEX konferencián az Accor és a meetago® bejelentette a stratégiai partneri együttműködésüket a meeting és eseményszervezési üzletmenetükben. Ez a komoly kooperáció megpecsételte az alapját a már eddig is létező és sikeres együttműködésüknek. A meetago® foglalási és szoftvermegoldásokat ajánl a meetingek, incentívek, konferenciák és kiállítások (röviden: „MICE”) terén és az egyik legnagyobb szereplő Közép-Európában.

hirdetés

Az Accor nem csupán a DACH (Németország, Ausztria és Svájc) régióban, hanem Európa-szerte és néhány más kulcspiacon is (Egyesült Államok és Kína) is használni fogja a meetago® által nyújtott foglalási technológiát és szolgáltatásokat. A partneri viszonnyal a közösen fejlesztett kapcsolódási megoldás (Connectivity Solution) több mint 1600 szállodában lesz elérhető világszerte. Az ajánlat egy vonzó és teljeskörű, meetingekre és konferenciára alkalmas minden márkán átívelő szálloda-portfolióra fog koncentrálni.

Az Accor és a meetago® partnerség célja, hogy a konferenciák, események és üzleti találkozók foglalása és menedzselése gyorsabb, globálisabb és hatékonyabb legyen a szállodák és rendezvényszervezők számára. A vállalati ügyfelek meeting igényeit egyszerűbben elégíti ki és a folyamatos nemzetközi terjeszkedést népszerűsíti a meeting iparág mindkét szereplője felé.

A meetago® online meeting-eszközrendszere innovatív felhőtechnológián alapul, mely rendezvényszervezők számára biztonságos foglalási folyamatot garantál. A Csoport emellett egyéni megoldásokat is ajánl esemény és résztvevő menedzsmentre, csoportos meetingekre, illetve nagy üzleti eseményekre egyaránt. Az évi több mint egymillió iparági látogatóval a meetago® az egyik legnépszerűbb foglalási platform a német és európai konferencia-piacokon. 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai