hirdetés
hirdetés

360 fokos videó - így még biztos nem látta Budapestet!

Különleges vidófilm készült Budapest látnivalóiról: mindegyiket 360 fokos szögben járhatjuk körbe egy speciális technika jóvoltából. 

hirdetés

A Magyar Turisztikai Ügynökség Budapest-Közép-Dunavidék Regionális Marketing Igazgatósága és az Instar Films együttműködésének köszönhetően újszerű technikával készült videó mutatja be Budapest turisztikai látnivalóit, ikonikus helyszíneit.

A 360 fokos technikával készült három perces videó lehetőséget teremt, hogy akár hagyományos számítógépen, akár mobil eszközön nézve teljes panorámában gyönyörködhessünk olyan helyszínekben, mint a Budai Vár, a Parlament vagy éppen a többszörös díjnyertes Szent Gellért téri metrómegálló.

Nem mindennapi nézőpontból is láthatjuk a fővárosi nevezetességeket
Nem mindennapi nézőpontból is láthatjuk a fővárosi nevezetességeket

A különféle helyszíneken készített anyag a magyar főváros sokszínűségét, természeti és ember alkotta látnivalóinak szépségét igyekszik élethűen bemutatni, és ezzel kedvet ébreszteni Budapest felfedezéséhez. A videó nemcsak lejátszás közben, de azt megállítva is lehetőséget biztosít a „körbetekintésre” a kurzort illetve a mobil eszközt mozgatva.

A videó a magyaron kívül 10 idegen nyelvi feliratozással – angolul, németül, franciául, olaszul, spanyolul, oroszul, lengyelül, csehül, románul és kínaiul – készült el.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk