hirdetés

Benzinkútnál jót enni? Ne már!

De! Szikszón, az Angyalok konyháján. Országos szinten is egyedülálló töltőállomást adtak át Szikszón, és mellé különlegesen igényes vendéglátást.

hirdetés

Március 31-én nyílt meg Szikszón a 3-as főút mentén az ország egyedülálló benzinkútja és szervízközpontja, az Angel Petrol, ahol nem mindennapi a vendéglátás. A töltőállomáson helyet kapott egy családias hangulatú shop és étterem, kamerával védett parkoló és gyermekjátszótér.

Az Angel shop és étterem 300 négyzetméterén látványpékség működik, helyben készített friss szendvicseket, helyben sült grill csirkét és a konyhán készült meleg ételekkel várják a betérőket. A nap 24 órájában friss ételeket készítenek, reggel vannak tojásos ételek, és késő éjszaka is rendelhető akár marhapörkölt, galuskával. A kínálat naponta változik, így például az összesen elérhető 8 féle házilag készített olasz tésztából minden nap más és más 2 fajtát választhatnak maguknak a vendégek. A hamburgerek, sült kolbászok és hot-dogok szerves része a menüsornak a helyben készített péksüteményekkel együtt. A benzinkút éttermének további különlegessége, hogy csapolt Paulaner sör kapható – alkoholmentes is persze, gondolva a sofőrökre – de frissen facsart narancslét is választhatnak a betérők.

Mivel az új töltőállomás tulajdonosa ugyanaz a kör, mint a közeli Avalon Parké, ezért hangulatában ahhoz hasonlóan kellemes és családias légkör. Köszönhető ez annak is, hogy a fa meghatározó eleme a benzinkút belső terének. Mesterségesen rozsdásított, lézervágott acél dizájn dekorelemek, kiegészítő ólomüveg betétekkel díszített térelválasztók, kefélt felületű tölgy asztalok, egyedi lámpatestek alkotják a gondosan megkomponált összhatású dizájnt. Ehhez a hangulathoz illeszkednek színben és stílusában harmonizáló burkolóelemek a padló és a fal esetében is. Szintén a benzinkút különlegessége a „Hungarikum hűtő” is, melyben sajtok, sonkák és borok találhatók a környékbeli termelők kínálatából.

A HELL cégcsoporthoz tartozó töltöállomás igazi különlegesség.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai