hirdetés
hirdetés

Chiang Mai-tól egészen a szomszédos Laoszig

Közös szervezésű tanulmányúttal indította az évet az Utazom.com és a Qatar Airways. A 10 napos túra során a szakmai csoport megismerhette Észak-Thaiföld meseszép vidékét Chiang Mai-tól egészen a szomszédos Laoszig, körbejárhatta a Krabi környéki strandokat, végiglátogathatta Doha nevezetességeit, és kipróbálhatta a világ legjobb légitársaságának business class szolgáltatásait — tájékoztatott kedden az Utazom.com.

hirdetés

A 13 tagú csoport a Qatar Airways járathálózatában új desztinációnak számító Chiang Mai-ba utazott. Észak Thaiföld fővárosa ugyan 1,8 millió lakosával Thaiföld második legnagyobb városa, de a tömegturizmus még nem gyűrűzött be a környékre. A város Thaiföld gasztronómiai, kulturális és vallási központja, így nem volt ideje a csoportnak unatkozni. Az Utazom.com helyi magyar idegenvezetői Chiang Mai és környékének csodáival, Chiang Rai-jal, a hosszúnyakúak és a hmongok törzsével és a thai-laoszi-burmai hármashatárnál lévő aranyháromszöggel varázsolták el a csoportot. A Mekong folyón történő hajókázás után a csoport tett egy rövid látogatást Laoszban is. 

A program második felében a csoport Krabi felé vette az irányt. Krabi méltán híres gyönyörű strandjairól, így fakultatív programok keretében sikerült felfedezni a gyönyörű Railey Beach-et, Tup Island-et, Poda Island-et és a Pharanang Beach-et. A program pihenőnappal és egy tengerparti fáklyás vacsorával zárult Thaiföldön.

A hazafelé úton egy 12 órás dohai pihenő alkalmával a csoport megismerhette Doha hétköznapjait, nevezetességeit, és barangolhatott este a Souq Waqif negyedben. A program alkalmával minden résztvevőnek lehetősége nyílt kipróbálnia Qatar Airways business class szolgáltatásait illetv a a szélestörzsű Airbus A330-as repülőgépet, ami augusztus 1-től Budapestre is repülni fog.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai