hirdetés
hirdetés

Erős szezont tervez az Unitravel

Ezt látszott alátámasztani számos nyári katalógusában szereplő megszámlálhatatlan útjával az Unitravel csütörtöki katalógusbemutatóján.

Munkatársunktól

hirdetés

Ám a terjedelmes és tartalmas katalógusokat nem láthatta válogatás nélkül mindenki, dr. Urbantsok Gábor és csapata a csütörtöki katalógusbemutatóra célzottan csak a 20 éves Unitravel jól teljesítő viszonteladóit hívta egybe. De így is szép számmal ültek a partnerek a budapesti Márványmennyasszony vendéglőben. És csak budapestiek, mivel vidéki viszonteladóikat roadshow-k során ismertetik meg 2011-es nyári árualapjukkal.

„Továbbra is meg kívánjuk őrizni vezető pozíciónkat a máltai piacon” - mondta Urbantsok Gábor, az Unitravel ügyvezetője. A június közepétől októberig járó charteren heti 150 lekötött helye van az irodának.

Chill out session

Hasonlóan erős Mallorca. A baleári szigetre kiutaztató hazai utazásszervezők közt utasforgalmát tekintve második helyen áll az Unitravel. A Mallorcára közlekedő Malév charteren 80 lekötött helye van az Unitravelnek. Mallorca nem az egyetlen desztináció a szigetcsoportban. „Erre az évre eladható állapotba hoztuk Ibizát is” - újságolta Urbantsok. A remek chill-out zenék szigetén a bulizni vágyók ugyanúgy megtalálják a számításaikat, mint a pihenni érkezők. Érkezni pedig lehet Bécsből az Air Berlinnel, vagy a Mallorcára közlekedő Malév és az Air Berlin kombinációjával. Spanyolországban kiemelt szerepet kap a Costa Brava, mely - mint Urbantsok Gábor fogalmazott „a hazai szereplők részéről nem kap elég figyelmet.”

Görög saláta

Jelentősen bővült az utóbbi időszakban az Unitravel görögországi üdülő kínálata is. Három sziget áll a kínálat központjában: Korfu, Zakynthos és újként Rodosz. Mindhárom helyre rendszeres, Malév charterjáratokon juthatnak el. Ugyanakkor Korfura busz is közlekedeik. Megtudtuk: Korfu már az előfoglalási időszak alatt is igen jól teljesített.

A szerelem szigete

2000 óta utaztat az Unitravel Ciprusra; a szerelem szigetének kínálatát tavalyhoz képest szintén kibővítette az iroda. Ciprusi utasforgalmuk tavaly kétszeresére nőtt. Ugyanakkor idén már nem a Neckermannal közös Travel Service charterekkel repülik a szigetet, hanem a Malév menetrend szerinti járatával. Ez azonban az árban nem jelent elmozdulást.

Olaszországban az itthon három utazásszervező által programozott Szicíliát kínálja az Unitravel, a Wizz Air block-seat-eken.

És még több katalógus

Külön katalógusban szerepelnek a körutazások, városlátogatások. 48 ország 59 programja választható majdnem 200 időpontban. Az iroda városlátogatásai iránt megnőtt az igény, mára 12-re bővült a kínálat. Újdonság a francia repülős illetve az olaszországi, Rómáig közlekedő buszos körút.

Egyéni üdüléseket bemutató katalógusban szerepel idén az Unitravel és az Utas Tours stratégiai megállapodása eredményeként a kibővült horvátországi kínálat. Mint arról a Turizmus Online korábban beszámolt, a megállapodás értelmében az Unitravel átvette az Utas Tours törzsutasközönségét és horvátországi partnereit.

Négy féle utat kínálnak Indiába idén köszönhetően az Indiai Turisztikai Hivatallal folytatott együttműködés keretében. Az indiai utak szintén külön katalógusban kaptak helyet, mely tartalmazza az Unitravel egyéb egzotikus útjait is.

Lépjen be a partnerkapun!

Bemutatásra került a megújult weboldalon a viszonteladók foglalásait megkönnyítő un. partnerkapu internetes alkalmazás. A partnerek itt rákereshetnek az utakra légilánc, akció illetve úti cél szerint, majd a feltételek kiválasztása után megkapják az árat, melyről ügyfelüket ajánlatban is tájékoztathatják. Az új webes alkalmazáson túl jó hír a viszonteladók számára a jutalékok emelése, valamint a repülőtéri illeték után járó, 6%-os jutalék - csak Európán belül.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai