hirdetés
hirdetés

Hello Miskolc!

2013. március 1-jén Nagy Júlia TDM ügyvezető és Pfliegler Péter alpolgármester tájékoztatta a sajtó képviselőit a miskolci újdonságokról.

hirdetés

Nagy Júlia, a miskolci TDM ügyvezetője elmondta, a TDM tavaly szeptemberi megalakulása óta a szervezet nagy utat tett meg. Átalakult a Tourinform szolgáltatási köre, elindult a www.hellomiskolc.hu oldal, ahol immár több mint 270 miskolci élményelem található meg, nagyközönségi és szakmai Facebook oldalak, hírlevelek indultak és a 2013-as Utazás kiállításra megjelent a TDM első önálló nyomtatott kiadványa is, amelyet március végén további kiadványok követnek majd.

"Sikeresen indultunk a TDM szervezetek számára kiírt pályázaton, amelynek célja elsősorban a turisztikai információszolgáltatás bővítése Miskolcon és környékén. Olyan mobiltelefonos applikációt fejlesztünk, amely nemcsak a turisztikai szolgáltatásokat listázza, hanem önálló városnéző sétákat és bükki túrákat is kínál a vendégeknek. Sőt, az alkalmazás segítségével rögzített fotók a közösségi médiában is megjelenhetnek. Az év folyamán új, célcsoportokra koncentráló kiadvány-csomaggal is előrukkol a szervezet. Szintén új elem, hogy a 2013-ban induló turisztikai kampányban Miskolcon élő, és Miskolcról származó hírességek is megjelennek majd" – mondta Nagy Júlia TDM menedzser.

Pfliegler Péter alpolgármester a sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy Miskolc mára kibújt abból a skatulyából, amibe a várost egyébként sikeres ipari múltja kényszerítette. Sok munka van amögött, hogy mára Miskolcot a fesztiválokkal, gasztronómiai érdekességekkel és a csodálatos természeti látnivalókkal azonosítják itthon és külföldön egyaránt.

Pfliegler Péter a „fesztiválvárosságról” büszkén mondta el, hogy a kínálat nagyon színes, és jól tudják már ezt a mozi, az opera, a sport szerelmesei is. A téli hidegben a Kocsonyafesztivál színesíti Miskolcot, de a régiségek után kutatók is böngészhetnek a belvárosban minden hónap első vasárnapján, aki pedig remek zenék mellett különleges csapolt söröket szeretne kóstolni a kora őszi estéken, azokat a Sörfesztivál-hétvége várja szeptember elején.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk