hirdetés
hirdetés

Így készült fel a nyárra az alföldi üdülőhely

Kedvezményes fürdőbelépő, megújult gyógymedence, új játszótér, Gyopivó és kalandpark Gyopárosfürdőn.

hirdetés

Orosháza-Gyopárosfürdőn 2014 júniusától minden szálláshelynek adott a lehetőség, hogy vendégeinek kedvezményes fürdőbelépőt biztosítson. Az akcióban részt vevő szálláshelyeket a város turisztikai honlapján, a www.gyoparosfurdo.hu oldalon tüntetik fel.

A szolgáltatások is folyamatosan bővülnek ebben a városrészben. Májusban a felújított gyógymedencét adták át, júniusban a fürdő előtti területen a színes játszóteret vehették birtokba a gyerekek.

A foci VB indulásával pedig az Alföld Gyöngye Hotel üzemeltetésében új vendéglátóegység nyílt – kivetítővel, „VIP-páhollyal”, Gyopivó néven.

A belvárosba költözött Tourinform mellett a Jövő Építők TDM egy információs pontot is hamarosan beindít, hogy a Gyopároson nyaralók is első kézből értesülhessenek az orosházi nyári programokról. Az Alföld Gyöngye zöldövezetében nyílik június végén az új Kalandpark, mely az üdülés mellett mindenkinek adrenalinfokozó élményt kínál.

Gyopárosfürdő felkészült a nyárra, indul az Orosházi Nyár kulturális programsorozat, a Sör-Virsli Fesztivál és még sok élménydús program.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
A kedvezményes fürdőbelépő mellé Gyopárosfürdőn számos programot kínálnak a vendégeknek!
A rendezvények sokasága mellett számos állandó program közül is választhatunk: http://gyoparosfurdo-oroshaza.hu/programok
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai