hirdetés
hirdetés

Magyar palacsintás franchise a világ 20 legjobbja között

A több száz jelentkező közül a miskolci Creppy franchise koncepciója is helyet kapott a világ legjobb 20 feltörekvő, innovatív franchise vállalkozása között! A családi vállalkozás tulajdonosa, Oszlánczi Réka méltán lehet büszke a közvetlen csapatával professzionális szinten kifejlesztett üzemeltetési rendszerre, hiszen a Creppy jövőre magyar vállalkozásként öregbítheti Magyarország hírnevét az International Franchise Association megmérettetésén Las Vegas-ban az Egyesült Államokban.

hirdetés

A Nemzetközi Franchise Szövetség (International Franchise Association) szervezésében kerül megrendezésre a 2019-es fiatal, innovatív franchise cégvezetők és vállalkozók éves kongresszusa. A Creepy PalacsintaHáz vezetősége a februárban Las Vegasban megrendezésre kerülő kongresszuson mutathatja be legközelebb a Creppy márkát és egyedi palacsintás franchise modelljét. A találkozón a legnagyobb franchise márkákkal és képviselőikkel is találkozhatunk, többek között a McDonald’s, SubWay, KFC és a PizzaHut is várható a rendezvényre. A cégvezetők mellett a világ minden részéről várják a legnagyobb befektetőket is.

Oszlánczi Réka
Oszlánczi Réka

A NextGen in franchising kezdeményezés célja, hogy évről évre a világ 20 legígéretesebb induló franchise hálózatának átfogó képzést, támogatást biztosítsanak, ezzel is segítve őket a biztos és dinamikus növekedésben. A Creepy beválogatása nem csupán a márka életében lesz meghatározó mérföldkő, hanem a magyarországi régiónkat is egy egész más megvilágításba helyezheti üzleti szempontból.

A rendkívüli eredményt a Magyar Franchise Szövetség is elismerte, örömmel kommentálta: „Idén a Creppy PalacsintaHázat is üzemeltető Creppy Franchise szisztémáját is beválasztották a 20 díjazott franchise koncepció közé. A Creppy koncepció fő csapásvonala a palacsintára épülő ételkülönlegességek magas szintű prezentálása. A magyar márka a gasztronómiai trend új hullámának azon tematikus vonalára épül, ahol a palacsinta kapja a fő szerepet.” – nyilatkozta dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai