hirdetés
hirdetés

Már foglalhatók átszállásos jegyek a Ryanairnél

Elindította az átszállásos repülőjegy értékesítést a Ryanair. Egyelőre még tesztüzem zajlik, de hamarosan akár a tengerentúlra is lehet majd jegyet foglalni. 

hirdetés

Ahogy mi is beszámoltunk róla, a Ryanair marketingigazgatója, Kenny Jacobs áprilisban bejelentette, hogy biztosítja a csatlakozásokat a Ryanair a jövőben saját járatai között és néhány más légitársaság járataira is biztosítják majd az átszállási lehetőséget. 

Az átszállásos jegyértékesítés tesztüzeme elkezdődött, ezalatt az időszak alatt csak a római Fiumicino repülőtérre érkező és induló járatokra lehet majd átszállni. Mivel a Ryanair budapesti járata Róma Ciampino repteret használja, ezért a Liszt Ferenc repülőtérről indulva még nem lehet igénybe venni a szolgáltatást. Azonban hamarosan a teljes Ryanair hálózaton elérhető lesz az átszállásos utazás, sőt elvben más légitársaságokra is át lehet szállni, azaz a Ryanair honlapján Amerikába és Ázsiába is lehet majd repjülőjegyet vásárolni. 

Az átszállásos repülőjegy előnyei közé tartozik többek között, hogy az utasoknak nem kell átpakolniuk a poggyászokat a transzfer repülőtéren, illetve a járatok esetleges lekéséséért sem nekik kell felelősséget vállalniuk. 

Az új repülőjegy típusról szóló bővebb összefoglalót a Mindenkiutazhat.hu utazási portálon olvashat. 

forrás: http://travelfree.info
forrás: http://travelfree.info

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai