hirdetés
hirdetés

Negyven százalékos bővülést tervez a magyar piacon az Orex Travel

Negyven százalékos bővülést tervez a magyar piacon a 2017 óta jelen lévő Orex Travel, amely jövőre már bécsi indulással is szervez utakat.

hirdetés

Yalcin Kerim marketingvezető a cég 2020-as katalógusának bemutatóján azt mondta, céljuk, hogy piacvezetők legyenek a török utazások piacán, a tavalyi 9200 utas után idén 13 ezer utasra számítanak. Bővítették a menetrendet is, Budapestről hetente háromszor, szerdán, csütörtökön és szombaton indul egy-egy járat Antalyába, Debrecenből pedig keddenként repülnek.

A magyar járatokat a török kézben lévő Corendon Airlines teljesíti.

A bővülést szolgálja a kibővített szállodai kínálat is, a 2020-as szezonban már 241 szálloda közül választhatnak az utasok, ez negyvennel több mint egy évvel korábban. 

Az idei év újdonsága még, hogy a csoport Romániában is nyit majd képviseletet, így a régióban az ötödik országban is megvetik a lábukat Szlovákia, Csehország, Lengyelország és Magyarország után.

Az Orex az 22 éve alapított Anex Tourism Group tagja, 37 országban vannak jelen, ebből 18-ban saját irodát üzemeltetnek, charter és menetrend szerinti járatokkal 46 országba repülnek. Jelenleg a TUI után a második legnagyobb utazásszervező cég. A cégcsoport portfoliójába tartoznak az Asteria szállodák, az Anex Tour, az Öger Tours, illetve az orosz központú Azur Air légitársaság is, amely 30 gépes flottával rendelkezik, a 737-es Boeingek mellett, 757-esek, 767-esek és 777-esek is vannak.

A csoport idén a hajós utazások piacára is belép, miután vásároltak egy 200 méter hosszú hajót és csomagban fogják kínálni a tengeri utakat.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai