hirdetés

Új díj a vendéglátásban

Az idén először, 47 főkategóriában hirdették meg az Érték és Minőség Nagydíj nyilvános, egyfordulós pályázatot, amely az 1998-ban bevezetett Magyar Termék Nagydíj tanúsító védjegy tradícióira épül - jelentette be Kiss Károlyné Ildikó, a Diamond Szervező Iroda Bt. ügyvezető igazgatója pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.

hirdetés

Az Érték és Minőség Nagydíj tanúsító védjegy használatára kiírt pályázatra május 25-ig lehet jelentkezni, az elismeréseket várhatóan szeptember 11-én adják át a Parlamentben az alkotók ünnepén.

A meghirdetett 47 pályázati főcsoport érinti többek között a vendéglátást, az építő-, a bútor-, a mezőgazdasági- és élelmiszeripart, a szabadidős és kulturális tevékenységeket, rendezvényeket, az oktatást, az orvostechnikai- és kozmetikai szegmenset, a ruházati és sporttermékeket, és lehetőséget kapnak helyi közösségek is tevékenységeik megmérettetésére.

Kiss Károlyné Ildikó elmondta, a pályázók részéről jelentkező egyre bővülő igények meghaladják az 1998-ban oltalmat kapott Magyar Termék Nagydíj tanúsító védjegy lehetőségeit, a védjegyoltalom 2018-ban lejár, a kiírók tanácsa pedig úgy döntött, hogy olyan új tanúsító védjegyet alapít, amelynek elnevezése a világ minden részén ugyanazt jelenti, az érték és minőség fogalmat pedig mindenhol ugyanúgy tudják értelmezni - tette hozzá. Kiemelte, az Érték és Minőség Nagydíj pályázat nemzetközi megjelenésének legfontosabb része a határon túli együttműködés, a kiírók törekednek arra, hogy a Kárpát-medencében legaktívabban működő vállalkozások bekapcsolódjanak a pályázati rendszerbe.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai