Minden, amit tudni akart a Gault&Millau-ról, de sosem merte megkérdezni

Ismét izgalmas témákkal készültünk: éttermek díjazása, konyhák ellenőrzése, a jövő év textiltrendjei és az idei év egyik szállodás sikersztorja. Előadóink között pedig Molnár B. Tamást, az ismert gasztroszakértőt is köszönthetjük. 

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nem véletlenül került első helyre GastroDesign versenyünk alkalmával egy ferencvárosi különleges hangulatú vendéglátóegység, a Malom Bisztró, a környék irodái, bankjai dolgozóinak kedvelt találkozópontja, ahová e havi Business Klub programunk alkalmával mi is ellátogatunk. Ezúttal előadóink között köszönthetjük Molnár B. Tamást, a hazai gasztroéletet megpezsdítő Bűvös Szakács blog alapítóját, a hazai GaultßMillau kalauz főszerkesztőjét. A napokban jelent meg a 2015. évi kalauz, ennek készítéséről is megtudhat néhány titkot az, aki novemberi rendezvényünkre ellátogat hozzánk.

Novemberi találkozónk részletes programja:

• Elkezdődtek a nagykonyhák élelmiszerbiztonsági ellenőrzései Mit jelent ez? Mik az eddigi tapasztalatok? Zoltai Anna, NÉBIH, Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztály vezető

• Légtechnikai megoldások konyhaüzemben, belvárosi műemléképületekben és akár teljesen lehetetlen helyeken Neményi András, Coninvest társtulajdonos-ügyvezető

• Álmodj szépeket! A következő év ágyazási trendjei Nagyné Miske Margit, Naturtex kft. ügyvezető

• Mennyit számít egy hotelnél a professzionális betextilezés? 2014 egyik szállodás sikertörténete, a tiszakécskei Barack Thermal hotel ß spa Keresztes Szilvia, Bevlo Textil Kft. és Szabados Emese, MSE Art ß Design, lakberendező

• Továbbra is lesújtó Molnár B. Tamás véleménye a hazai éttermekről vagy javult a helyzet? Tapasztalatok, pontok, értékelések a most megjelent Gault ß Millau Magyarország 2015. évi étteremkalauz tükrében Molnár B. Tamás, Gault ß Millau Magyarország főszerkesztő, gasztroszakértő, a Bűvös Szakács

PROGRAM:

10.00 – 10.30 REGISZTRÁCIÓ – Progast kávés percek, Spiritus Primus pálinkakóstolás

10.30 – 13.00 Szakmai előadások– közben kávé- és teaszünet a Mocambo jóvoltából

13.00 – 14.30 a trendi food truck mogul, Zing Burger ételeit kóstolhatjuk, Zila desszertek kíséretében. A finom fogásokat az Almagyar-Érseki Szőlőbirtok Bevállalod? rozé 2014-es borával és Rauch üdítőkkel öblíthetjük le. 

Jöjjön el, hogy …

• különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel

• egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról

• személyes kapcsolatokat építhessen

• egy exkluzív klub tagja legyen

IDŐPONT: 2014. november 18. (kedd) 10.30-14.30 óráig

HELYSZÍN: Malom Bisztró | 1095. Budapest, Soroksári út 48.

Egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft/fő részvételi díjat számítunk fel.

JELENTKEZÉS:

A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2014. november 17-ig, faxon a +36-1430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a kassaid@vendeg.hu címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni.

A RENDEZVÉNYRE A SZÁLLODAI- ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI KÉPVISELŐIT VÁRJUK!

KAPCSOLATTARTÓ: Kassai Dávid projekt manager | kassaid@vendeg.hu | +36 30 3532424

Forrás: Vendég & Hotel


Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart problémáit

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart problémáit 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.
Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival 

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra.
Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák

Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák 

Túraútvonal-szerű kiállításon tekinthetők meg Burger Barna az Országos Kéktúrán készült fotográfiái a Természettudományi Múzeumban
Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez

Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez 

A nagyobb rugalmasságra már a pandémia idején is volt igény.
Kertek a turizmusban,  turizmus a kertekben

Kertek a turizmusban, turizmus a kertekben 

Kétnapos, "Kertörökség a turizmusban" címmel konferencia vette kezdetét szerdán, a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat

Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat 

Több mint 80 kerékpárosbarát szolgáltató készül akcióval hétvégén a Föld napjára. 
Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került

Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került 

Az Év Tájházvezetője elismerést és a Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Szövetsége életműdíjat adták át Szentendrén, a Skanzenben.
Esztergom megnyitotta az idei rendezvényszezont

Esztergom megnyitotta az idei rendezvényszezont 

Esztergom minden korábbinál színesebb rendezvényszezont nyit az idei évben.
Először született magyar győzelem a brüsszeli díjátadón

Először született magyar győzelem a brüsszeli díjátadón 

A fesztivál során immár negyedszerre osztották ki a rangos NEB díjakat, amelyek innovatív és fenntartható európai projekteket díjaznak

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.