hirdetés

Osztrák gasztrodinasztia gondozza tovább a bécsi Zsidai-Jamie Oliver éttermet

Mint a Jamie Oliver étterem márkák régiós master franchisere, a Zsidai Csoport külföldi terjeszkedését helyi éttermi partnerekkel együttműködve valósítja meg a közép-európai régióban, elsősorban Ausztriában és Svájcban.

hirdetés

A Jamie Oliver Group és a Zsidai Csoport együttműködése 2016-ban kezdődött, a budapesti éttermek nyitásával (Jamie Oliver’s Italian és Jamie Oliver’s Pizzeria). Az együttműködés kezdete óta az volt a cél, hogy a budapesti éttermeket közvetlenül üzemeltesse a csoport, a külföldi éttermeiket viszont helyi éttermi partnerek bevonásával. Mivel 2017-ben sem Ausztriában, sem Svájcban nem talált a csoport megfelelő partnert, így a bécsi éttermet (Jamie Oliver Wien) saját üzemeltetésben nyitotta meg és vezette mostanáig. A cégvezető Zsidai Roy 2018-ban és 2019-ben aktívan kereste a külföldi partnereket, hogy velük együtt terjeszkedjenek a két említett országban. A patinás, több bécsi étteremmel rendelkező Huth családdal 2019 év végére sikerült megállapodni, így bizalommal átadhatja nekik a meglévő éttermet és együtt további nyitásokat terveznek Bécsben.

Az étterem átvételére 2020.február 1-ével kerül sor és ahogyan Zsidai Roy elmondta: „biztos vagyok abban, hogy az együttműködésünk a fejlődést fogja szolgálni mind a Zsidai Csoport, mind a Huth Gastronomie, mind a Jamie Oliver Group életében, így sokkal több energiát tudok én és csapatom is a további külföldi terjeszkedésre fordítani. Ausztria többi városára is keressük partnereinket és tervezzük, hogy Svájcban is nyitunk. A partnerek kiválasztásánál természetesen sok fog múlni a kémián, ahogy anno nekem is Jamie-vel ez volt a döntő faktor.”

A Zsidai Csoport az elmúlt években számos éttermet nyitott idehaza és külföldön, a 2019-es év a növekedés konszolidációjáról és a külföldi partnerkeresésről szólt. A csoport életében ezzel új fejezet kezdődik: az expanzió mozgatórugója a külföldi éttermi és szállodai partnereken keresztüli további étteremnyitások.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint lesznek újabb bértámogatási intézkedések?

Kiadónk társoldalai