Stuttgart már készül az őszi südback szakvásárra

A südback szakkiállítás idén októberben lehetőséget kínál Stuttgartban, hogy a megszokott, élő formában találkozhassanak azok a szakemberek, akiknek szívügyük a pékségek és cukrászdák világa - tájékoztatta lapunkat az Interpress, a Messe Stuttgart magyarországi képviselete.

A stuttgarti nemzetközi repülőtértől 550 lépésre található Messe Stuttgart területén az évente megrendezésre kerülő südback idén ünnepli 41 éves fennállását. Tavaly, a pandémia miatt elmaradt a pékek és cukrászok legnagyobb szakmai összejövetele Németországban, a südback, idén azonban már készülnek a 2022 október 22 és 25. között megrendezésre kerülő eseményre, amely 6 csarnokot megtöltve (Halle 5, 6, 7, 8, 9, 10) várja kiállítóit és látogatóit.

 

A szakkiállításon “erős” a felhozatal, mivel jelentős a helyi tradíció a sütőiparban. A németek mellett pedig nemzetközi viszonylatban hangsúlyosak a svájci és az olasz kiállítók, akik főleg a cukrásziparban tevékenykednek. A vásár fókuszában a sütőipari és cukrászati berendezések, - felszerelések, fagyasztók, vendéglátóipari kiegészítők, kávéautomaták, csomagolástechnika, stb. állnak.

Magas színvonalú kísérőprogramok keretében előadások hangzanak el, többek között Trend fórum pékeknek, és cukrászoknak, amelyeken nemcsak új technikákat, technológiákat és ötleteket mutatnak be, hanem ínyenc recepteket is. A Grand Prix GELATISSIMO fagylaltverseny idén is szerepel a kísérőrendezvények között.

Az előző rendezvényen 65.000 m2-en 25 országból 708 kiállító várta a közel 37.500 szakmai látogatót.


Bővebb információ:

Interpress Kiállítások & Interpress Travel
a Messe Stuttgart magyarországi képviselete
Seifert Ibolya
1097 Budapest, Illatos út 7/A.
Tel.: 302-7525, vagy 30/932-1657
E-mail: [email protected]

ITT érhető el a jelentkezési lap.

 


Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.