hirdetés

Munkaerőhelyzet, változó piaci pozíció, új generáció

Vasadon, a Nádas Pihenőparkban zárta a Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó (SzÉSzT )idei rendezvénysorozatát.

hirdetés

A rendezvényen három szekcióban foglalkoztak a szálloda és vendéglátóipari szakma képviselői a szektor legégetőbb problémáival: a munkaerőhiánnyal, megváltozott piaci viszonyokkal, új generációval és az új kihívásokkal.

A november 7-i záróprogram előadásai között volt Flesch Tamás, MSZÉSZ alelnökének a hazai szállodaipar aktuális kérdéseinek témája, aki részletesen kitért arra, hogy a MSZÉSZ milyen adókönnyítéseket szeretne elérni. Kovács László pedig a Magyar Vendéglátók Ipartesületének (MVI) képviseletében beszélt a szabályozási kérdésekről, melyek a vendéglátóegységeket érintik. Dr. Grotte Judit előadásában az innovatív technológiákra fektette a hangsúlyt, hogyan kell alkalmazkodniuk az új generációk igényeihez a szállásadóknak (mi fontos egy Y vagy Z generációsnak foglaláskor, milyen megoldások születtek az ő igényeik kiszolgálására - mint amilyen például a robotok használata a ki és a bejelentkezésre).

A SzÉSzT alapító tagja az Assist-Trend, melyhez a MIELE, a Mirbesz Kft., T-Mix 2003 Kft. és a Top Trade Kft. csatlakozott.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai