hirdetés
hirdetés

Forradalmasította a business-utazást a Qatar Airways

QSuite néven privát, igény szerint több személyessé alakítható kabinokkal, dupla ággyal, kézzel varrott olasz bőrülésekkel és az új koncepcióba illeszkedő menüvel rukkolt elő a Qatar Airways a berlini ITB-n.

hirdetés

A berlini ITB-n mutatta be vadi új, Business Class QSuite névre hallgató fedélzeti osztályát a Qatar Airways, amely kialakításával és szolgáltatásaival a maga nemében világelsőnek számít. A bejelentést a helyszínen jelenlévő prominens személyeken kívül a légitársaság Facebookos élő közvetítésén több mint ötmillióan követték.

Az új osztályon személyre szabható kabinok, a privát szférát biztosító, elhúzható panelek várják az utasokat, amelyek segítségével négyszemélyes „társasági” teret is kialakíthatnak az együtt utazó családok és baráti társaságok. Sőt, a világon elsőként a szomszédos ülések kétszemélyes ággyá alakíthatók át. A QSuite kabinban elmozdítható televízió-képernyőket is elhelyeztek a négy ülés találkozásánál, a pizsamák és a papucsok dizájnerdarabok, valamint a pipereszettet is prémium kategóriás olasz márkák termékeiből állították össze.

Forrás: Qatar Airways
Forrás: Qatar Airways


Természetesen a menü is követi a koncepciót, így például kínálnak több személynek elegendő snack-tálakat, hogy az együtt utazók megoszthassák egymással a finomságokat, de „Express Breakfast”, vagyis expressz reggeli elnevezésű, ébredés utáni fogást is lehet kérni. Ha az utas inkább pihenne, akkor pedig „Do Not Disturb”, azaz „Ne zavarj” feliratú táblával jelezheti ezt az igényét a légiutas-kísérőknek.

Az ülések kialakításánál sem mellőzte a luxust a légitársaság: kézzel varrott olasz bőrborításúak, amelyet rozéarany szatén anyaggal kombináltak.

Fedélzeti szórakoztatórendszere is újgenerációs felületet kapott, amelyben háromezer mozifilm, televízióműsor és játék található.

Forrás: Qatar Airways
Forrás: Qatar Airways


Forrás: Qatar Airways
Forrás: Qatar Airways


Forrás: Qatar Airways
Forrás: Qatar Airways

Molnár Péter
a szerző cikkei

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai