hirdetés
hirdetés

Új szolgáltatás az Emirates turistaosztályán

Az utazók nagyobb személyes teret élvezhetnek a fedélzeten, és akár három üres, szomszédos ülőhelyet is foglalhatnak maguknak.

hirdetés

Az extra ülőhely foglalásának lehetőségét minden, visszaigazolt turistaosztályú foglalással rendelkező utasnak felajánlja a légitársaság. Az üres helyeket a reptéri check-in pultnál, bejelentkezéskor lehet lefoglalni, és az árak 55 és 165 dollár (plusz adók) között alakulnak ülőhelyenként.

Az extra ülőhelyeket nem lehet előre lefoglalni, mivel azok a szabad kapacitás függvényében állnak rendelkezésre. Az Emirates az extraülőhely-foglalás lehetőségét folyamatosan vezeti be a közeljövőben az egyes járatain. A szolgáltatás bevezetését azután döntötték el, hogy egyre több turistaosztályon repülő utas - főleg a gyermekes családok, illetve a párok - jelezte igényét a nagyobb privátszférára.

Az új, extra ülések mellett az Emirates jelenleg különféle ülőhelyeket kínál a turistaosztályon utazó ügyfelei számára, hogy utazási igényeik alapján kiválaszthassák a számukra megfelelőt: extra lábtérrel rendelkező ülések, ikerülések vagy a turistaosztály elején található preferált ülőhelyek állnak az utasok rendelkezésére a normál ülések mellett. 

(forrás: Flow pr)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai