Réka saját elhatározásából továbblép, Ildikó veszi át a munkáját

Kedves Olvasóink, írhatnánk, hogy a Turizmus Online háza táján, szerkesztőségünk csapatában változás történt, de ez a mi esetünkben elég fellengzősen hangozna. Ugyanis mindössze két főből álló "csapatunk" egyik tagja a mai nappal elköszönt, helyén mostantól új szerkesztő-kollégát köszöntünk.

Tóth Réka Anna több mint húsz évnyi, a turizmusban eltöltött idő után úgy döntött - ahol mindvégig kiváló szakmai újságíró-szerkesztőként végezte a munkáját -, hogy egész más munkakörben, teljesen más feladatot elvállalva próbálja ki mostantól magát. Minderről így vall: "Hálásan köszönöm a lapnál eltöltött elmúlt több mint 20 év alatt legfőképp azt, hogy olvastak, olvasnak minket. Nagyon sok kedves és felemelő élményt és hasznos, építő tapasztalatot gyűjtöttem szerkesztő-újságíróként a szakmában, amiért szintén rendkívül hálás vagyok Önöknek. Ez most a továbblépés ideje a számomra: holland nyelvismerettel más pályán folytatom a munkát. A legjobbakat kívánom mindnyájuknak, és elsősorban azt, hogy szerezzenek örömet az embereknek, amire talán nincs is alkalmasabb hivatás a turizmus-vendéglátásnál. Üdvözlettel: Tóth Réka Anna, aki elérhető ezentúl a [email protected] e-mail címen 

Tóth Réka Anna

Bezselics-Békési Ildikó
Szerkesztő
[email protected]

Most pedig bemutatom új kollégámat, Bezselics-Békési Ildikót, aki ismert és elismert szakember legfőképp a gasztro világában, és akivel mostantól nap mint nap találkoznak majd Olvasóink, ha velünk tartanak továbbra is a Turizmus Online felületén, közösségi oldalunkon és ha az általunk összeállított hírlevelet is naponta olvassák. Hogy pontosan ki Ildikó, honnan érkezett hozzánk, erről itt egy rövid ismertető: Tagja volt a TV2 alapító csapatának, a csatorna indulását követően főszerkesztőként a vetélkedő- és szórakoztató műsorok fejlesztésével foglalkozott. A Marie Claire magazin magyar kiadásának alapító főszerkesztője, ezt követően saját ötletéből indult útnak az első magyar gazdasági fókuszú női magazin, a Haszon Nőknek. 2010-ben kezdte el írni a Két cica konyhája blogot, azóta újságíróként is gasztronómiával foglalkozik. Eddig 7 szakácskönyve jelent meg: 2017-ben a BOOOK Kiadó gondozásában készült Magok a konyhában című munkájával a Gourmand World Cookbook Awards-on ezüst érmet nyert. A Szigetközben nőtt fel, a természettel és az állatvilággal való kapcsolat első helyen szerepel az értékrendjében és mindennapjaiban. 

Mit tehetek mindehhez hozzá? Rékának sok örömöt, szakmai sikert kívánok az új helyen, Ildikónak pedig kitartást, és köszönettel tartozom már most azért, hogy mellém állt, és együtt végezzük ezentúl ezt a szép munkát.

Forrás: Turizmus Online


Színes madarakkal repülünk idén a Szabadság Szigetére

Színes madarakkal repülünk idén a Szabadság Szigetére 

Új fejezet nyílik a Sziget életében, megőrizve a különleges atmoszférát és a változatos programokat, miközben látványos újításokkal is várják a látogatókat.
Befutóékszer és kávés pezsgés – izgalmas párosítás a 30. ALDI Női Futógálán

Befutóékszer és kávés pezsgés – izgalmas párosítás a 30. ALDI Női Futógálán 

„Ez Magyarország legszebb szabadidősport-rendezvénye”, hallhattuk az ALDI Futógála beharangozó eseményén május 8-án, a Cafe Frei BudaParton lévő egységében.
75 helyszín, 300 program, világsztárokkal – jön a SopronFest

75 helyszín, 300 program, világsztárokkal – jön a SopronFest 

Idén Sopronban indul a fesztiválszezon.
Különleges ereklyék a veszprémi Gizella-napokon

Különleges ereklyék a veszprémi Gizella-napokon  

Az idei Gizella Napok keretében, május 10-én és 11-én vezetett sétákon fedezhetjük fel a Szent Mihály Főszékesegyházat, ahol Szent István király hitvesének két ereklyéjét is őrzik.
Szipál 101: programsorozat a fotóslegenda nyomában

Szipál 101: programsorozat a fotóslegenda nyomában 

Hamarosan az ország több pontján is megtekinthető a Szipál-univerzum.
TKI: az ágazat szereplői negatívan látják helyzetüket

TKI: az ágazat szereplői negatívan látják helyzetüket 

Bár a turizmus bizalmi mutatói még így is kedvezőbbek, mint a nemzetgazdasági átlag vagy más ágazatok indexei, a szálláshely-szolgáltatás, a vendéglátás és az egyéb turisztikai szektor is visszaesést mutat.
Együttműködési megállapodás az erdő és a természet védelméért

Együttműködési megállapodás az erdő és a természet védelméért  

Célja, hogy a terület ökológiai, klímavédelmi és turisztikai szempontból is megújulhasson.
Új szakember a HotelPremio Group csapatában

Új szakember a HotelPremio Group csapatában 

Senior event szakember érkezett az ügynökséghez.
Fesztiválszervezők, taxisok, szórakozóhely üzemeltetők a célkeresztben

Fesztiválszervezők, taxisok, szórakozóhely üzemeltetők a célkeresztben 

Mindezek fokozott ellenőrzésére készül a fogyasztóvédelmi hatóság a tavaszi-nyári turisztikai szezonban.
Művészeti pályázat Tokajon

Művészeti pályázat Tokajon 

A világörökségi ranggal büszkélkedő borvidék helytörténeti jeleneteit, kulturális jelképeit ábrázoló művészi mozaikok tervezésére írt ki pályázatot Tokaj Város Önkormányzata.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.