hirdetés
hirdetés

Mást mért a Magyar Hotel Monitor

A Magyar Hotel Monitor adatai alapján készített 7 havi elemzésének adatai csak részben támasztják alá a Colliers International budapesti irodájának megjelent szállodapiaci elemzését, tájékoztatta a TurizmusOnline-t Puczkó László, a Xellum ügyvezető igazgatója.

hirdetés

A teljes kép bemutatásához ugyanis az is hozzátartozik, hogy (a közel 12.000 budapesti szállodai szoba adatai alapján) amíg a budapesti 3* és 4* szállodák kihasználtsága közel 10%-kal múlja felül az elmúlt évi adatokat, a vonatkozó átlagárak (ARR) a 3*-ban a 2010-es szinten maradtak, míg a 4*-os kategóriában 4%-kal elmaradtak attól. A vidéki szállodák első 7 havi teljesítménye a 2010-es szinthez képes összességében nem változott számottevően.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk