hirdetés
hirdetés

A Hotel & More megerősítette portfólió bővítését

Amint azt megírtuk e hét elején, az Eventrend lemondott négy vidéki hoteljének üzemeltetéséről, és ezt a jogot október 1-től átadta a Hotel & More Groupnak, Klemm Balázs vezetésével. Most ezt az információnkat az új üzemeltető hivatalosan is megerősítette.

hirdetés

Mint ezzel kapcsolatos, szerdai közleményükben kiderül, októbertől 4 belföldi szállodával bővült portfóliójuk. Klemm Balázs, a cégcsoport vezérigazgatója elmondta, a továbbiakban is a covid idején már jól bevált stratégiát követik. „A válságban mindig komoly nehézségekkel kell megküzdeni, ugyanakkor a válság számos lehetőségeket is teremt”, tette hozzá a cégvezető.  

A négy érintett hotel egyike: Residence Hotel Balaton, Siófok
A négy érintett hotel egyike: Residence Hotel Balaton, Siófok

A következő négy hotel érintett 

Ahogy már beszámoltunk róla, a cégcsoporthoz tartozik október elsejétől a négy csillag superior besorolású siófoki Residence Hotel Balaton, a négycsillagos ráckevei Duna Relax Hotel és a noszvaji Oxigén Family Hotel, valamint a Tündérkert Hotel Noszvaj is. Az újonnan csatlakozó szállodák révén a cégcsoporthoz immáron 20 belföldi, 5 székelyföldi, egy szlovén és egy horvát szálláshely tartozik.

Az energiaválságra korszerűsítéssel válaszolnak

A négy szálloda átvételekor Klemm Balázs kifejtette: „mivel az ágazatot jelentős veszélybe sodró energiaárak cégcsoportunkat éppúgy érintik, mint minden más vállalkozást, minden egységünkben folyamatosan megvizsgáljuk a korszerű energiaforrásokra való áttérés lehetőségét. Most jött el leginkább az ideje annak is, hogy a költséghatékony működés tekintetében korábban már megszerzett tapasztalatainkat hasznosítsuk.

Klemm Balázs
Klemm Balázs

Azon vagyunk, hogy olyan költségcsökkentő megoldásokkal álljunk elő, amelyek a vendégeink komfortérzetét nem csökkentve biztosítják a szálláshelyeink rentábilis üzemelését. Az energiahatékony működés érdekében a kevésbé kihasznált időszakokban korlátozzuk a wellness nyitvatartást, a foglaltság függvényében pedig átmenetileg lezárunk szárnyakat, miközben előnyben részesítjük a klímával való fűtést, valamint munkavállalóinkat is ösztönözzük a takarékoskodásra.”

 

(forrás: Hotel & More / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk