hirdetés
hirdetés

A NUR Travel tulajdonost és profilt vált

A NUR Travel-nél nemcsak tulajdonosváltás történt, hanem a covid okozta helyzetben árualapját is gyökeresen átalakította.

hirdetés

A közel egy éve történt tulajdonosváltást követően, amikor a Neckermann Magyarország hazai cégcsoportját teljesen átszervezték, majd 2020 elejétől tulajdonosként belépett Szvoboda János is  Békefi Veronika mellé - nos, ez már a múltté.

123rf
123rf

Mint a hvg.hu hírt adott róla, a Neckermann NUR Travel ezentúl főleg belföldi úticélokat kínál majd, valamint autóval elérhető desztinációkat kínál utasainak, vagyis teljes profilváltáson esett át.

Mint írják,"alkalmazkodva a járvány miatt felgyorsult digitális átálláshoz, az országos értékesítő hálózatában lévő irodáinak számát 2020 év végéig csökkenti, a jövőben az online értékesítésre helyezi hangsúlyt", áll a cég közleményében ezzel kapcsolatban.

“A 2020-as piaci körülmények fundamentális problémákat hoztak az utazásszervezés piacán. A második hullám következtében Európa-szerte meghozott intézkedések természete és időzítése egyértelműen jelezte számunkra, hogy rövid- és középtávon is a piaci helyzet további bizonytalanságával kell együtt élnünk” - mondta Pap Ákos Zoltán ügyvezető,

A NUR Travel a 2020/21-es téli idegenforgalmi szezonra további megrendeléseket nem vesz fel, “a következő hónapokban elsődleges feladatának az árualap teljes megújítását tekintik.”

A hvg.hu beszámolt arról is, hogy mindehhez kapcsolódóan több irodáját is bezárta a NUR Travel.

A két korábbi tulajdonos pedig megvált részesedésétől, eladták a céget egy hazai tőkebefektetőnek, és kiszállva a cégből megváltak tisztségeiktől is.

A teljes cikk elolvasható: itt.

 

 

 

(forrás: hvg.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk