hirdetés
hirdetés

Algarve és a Kanári-szigetek a Neckermann nyári újdonságai között

Világörökségi helyszínen, Hollókőn tartotta két napos országos partnertalálkozóját a Neckermann utazási iroda. A nemrég nyitott négycsillagos Hotel Castellumban megjelent 150 résztvevőnek bemutatták az iroda 2017-es nyári kiadványát is.

hirdetés

A találkozó résztvevőit dr. Békefi Veronika, a Neckermann ügyvezető igazgatója köszöntötte. Hangsúlyozta, hogy eredményes 2016-os esztendőt zárnak. Bár a külső tényezők miatt nem sikerült mindent megvalósítani a terveikből, de a Neckermann csapata közös akarattal és kitartó munkával kiemelkedő teljesítményt ért el. Ezért köszönetet mondott az utazási iroda munkatársainak, partnereinek, akik az egész országban keményen dolgoznak.

A találkozót a négycsillagos Hotel Castellumban tartották (Fotó: Mentusz Károly)
A találkozót a négycsillagos Hotel Castellumban tartották (Fotó: Mentusz Károly)


A hajóutak tekintetében mind a Földközi-tenger medencéje, az Északi-tenger partvonala, a Balti-tenger, a Kanári-szigetek és az Arab-öböl úti céljai is elérhetők a 2017-es szezonban is. Dr. Békefi Veronika rámutatott, hogy 2017-re stabil kínálattal készültek fel. Véleménye szerint az utasok is igyekeznek alkalmazkodni a változó világhoz, ezért a lehetőségeik alapján a biztonságos utazásokat helyezik előtérbe. A jövő évi ajánlatok megjelenésének alkalmából megkezdődött a Neckermann világkörüli útjának kommunikációja is, mely ugyan 2018 januárjában repíthet majd el 64 szerencsés utast, de az utazás promotálása és az értékesítés a 2017-es évben zajlik majd. Az ügyvezető igazgató kiemelte, hogy 2017-re már elkezdték az előfoglalások felvételét.

A résztvevők interaktív, játékos formában ismerkedhettek meg a nyári kiadványok kínálatával és a bennük újdonságként megjelenő közvetlen budapesti indulású repülős ajánlatokkal Algarvéba, Costa Bravára, Fuerteventurára, Lanzarotéra és Szicíliába. A falu különleges helyszínein a programba építve mutatkozhattak be a rendezvény külföldi vendégei is. Thaiföld, a Club Med szállodalánc, Tunézia, Málta, Törökországból a Seaden, Paloma és Flora Garden Hotelek, Spanyolország és a Kanári-szigetek mind játékos és érdekes formában ismertették meg ajánlataikat a Neckermann partnereivel, akik az egyes programhelyszínek között mozogva Hollókő látnivalóiban is gyönyörködhettek. Míg a nappali programokat várlátogatás és élő történelemóra, az esti vacsorát a Virtuózok mini koncertje színesítette, akiket a műsor kezdete óta támogat a Neckermann.

A két napos rendezvény alatt nagy hangsúlyt kaptak a Neckermann szállodamárkái is, a SENTIDO Hotels & Resorts, a smartline Hotels, a SunConnect Resorts, a Sunprime Hotels, a Sunwing Family Resorts és a Casa Cook Hotels, melyek az egyedül utazóktól a párokon át nagycsaládosokig minden célcsoportnak élményeket tartogatnak, ráadásul portfóliójuk az elkövetkező két évben további újabb tagokkal bővül. Így a Neckermann szállodamárkáihoz tartozó hotelek száma már megközelíti a 300-at.

A 2017-es nyári katalógus (Fotó: Mentusz Károly)
A 2017-es nyári katalógus (Fotó: Mentusz Károly)
A következő időszakban az utasok körében a biztonság fogalma átértékelődik, ebben pedig partner a Neckermann. Ezért elengedhetetlen, hogy az utazási iroda stabil háttérrel rendelkezzen, esetleges káreseményeknél pedig megfelelő együttműködést nyújtson a biztosítókkal együtt. Az is nélkülözhetetlen – mutatott rá dr. Békefi Veronika –, hogy az utazók gondjait rövid idő alatt megoldják, ha bármilyen negatív esemény történne velük.

A továbbiakban az ügyvezető igazgató arra is kitért, hogy jövőre is támogatják a sportot, nevezetesen a női kézilabdásokat. Emellett igyekeznek a fiatalok figyelmét még fokozottabban ráirányítani a kultúra értékeire, ugyanakkor vevőikkel közösen segítik majd a Hospice Alapítványt.

A tájékoztató után a résztvevők csapatokat alkotva vonultak le Hollókő-ófaluba, hogy részesei lehessenek az ott előkészített szakmai programnak. Különböző helyszíneken – az egykori oskolától a különböző kézműves műhelyekig – szórakozva tanultak egymástól. A két napos találkozó zárásaként a jelenlevők megismerkedtek a hollókői várral is.

Mentusz Károly
a szerző cikkei

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk