hirdetés
hirdetés

Felkérés munkavállalói kérdőív kitöltésére

A CSBM és a VIMOSZ projektjének keretében  kérdőíves felméréssel szeretnék megismerni az ágazat munkavállalói oldalának  helyzetét.

hirdetés

A Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBM) és a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) közös GINOP-pályázatot indított el 2021. áprilisában, melynek címe: „A turisztikai szektor munkaerőpiaci alkalmazkodóképességének fejlesztése”. 

Középpontjában a turizmus munkaadói és munkavállalói oldala közötti hatékonyabb együttműködés és kommunikáció elősegítése áll.

Fotó: Adobe Stock
Fotó: Adobe Stock

A projekt keretében egy kérdőíves felmérés segítségével szeretnék megismerni az ágazat munkavállalói oldalának aktuális helyzetét, különös tekintettel a pandémia hatásaira. A munkavállalói kérdőív kitöltésével hozzá tudnak járulni a projekt kutatási tevékenységének sikerességéhez. 

A munkavállalói kérdőív kitöltése anonim és kb. 10 percet vesz igénybe. A kitöltés határideje 2022. január 07.

A kérdőívet EZEN a linken lehet elérni. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk